Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1 vote
0 answers
16 views

Accessibility issue on app registration page

Page containing bug https://stackapps.com/apps/oauth/register Reproduce the issue Go to the page above. Whether you click on Application Website or Application Icon, it focuses the OAuth domain input. ...
0 votes
0 answers
9 views

Strange grammar in API docs /js-lib

* This is kind of like an extension to Typos on api.stackexchange.com/docs/js-lib https://api.stackexchange.com/docs/js-lib version is provided for bug reporting purposes, few client's will use it ...
1 vote
0 answers
20 views

Typo in API docs /numbers)

https://api.stackexchange.com/docs/numbers The motivation for this is to prevent any unpleasant floating point confusion, especially across technologies that offering different floating point ...
2 votes
0 answers
36 views

/articles api filtering on tag does not return any results

I am attempting to pull the articles from my company's collective. They are all returned when no tagged filter is used. This should return results for the articles tagged wso2 or is there a different ...
  • 121
4 votes
1 answer
203 views

Issue with JavaScript SDK

When using the JavaScript SDK to enable client side OAuth flow, I'm running into this issue: Uncaught TypeError: Cannot read properties of null (reading 'postMessage') And the page gets stuck with the ...
1 vote
0 answers
13 views

Padding missing between thumbnails and other app/script information

On the Apps and Scripts tabs, the thumbnails and the rest of the information touch each other: This didn't use to be the case, could you please re-add some padding?
  • 5,614
2 votes
0 answers
31 views

Alignment issue in the Apps, Scripts tabs

There is an alignment issue in the Apps and Scripts tabs. The user name and the tag are not aligned right indent. Screenshot for reference:
  • 556
3 votes
1 answer
125 views

Items response empty after article POST request

I'm trying to post an article using StackExchange's Teams API then try to pull that new article's id from the API response. The article gets posted but the items field is empty : {"items":[],...
0 votes
1 answer
61 views

Multiple tags come back unordered

I am using https://api.stackexchange.com/docs/wikis-by-tags#tags=c%23%3Bsql%3Bexcel%3Bphp&filter=default&site=stackoverflow and the response is "items": [ { "...
  • 335
3 votes
1 answer
70 views

What's the relation between access_token, key, quota_max, and throttling?

From How API Keys Work (FAQ) I read that the limit of requests per day per IP is 300 without a registered key, or 10000 with it. And this is what I see by experimenting myself: since I've not ...
  • 197
4 votes
0 answers
25 views

Formatting and formatted content is missing for body in search excerpts call

The body returned by the search excerpts call seems to omit formatting and sometimes even formatted content. Example calls follow for this question: Does `inquestion` support multiple question ids? ...
  • 5,614
2 votes
0 answers
44 views

high_resolution_icon_url points to a non-existing image for Area 51 Discuss

In 2013 this bug was reported: Not all sites are returning Hi Res icons Since then a lot has improved. Most urls found in high_resolution_icon_url on the site type as returned by the /sites endpoint ...
  • 1,965
3 votes
1 answer
339 views

400 - Bad Request - Invalid URL errors with HTML response

Since a few weeks, I'm getting 400 - Bad Request errors now and then, on pretty standard API calls like fetching post details. This is the response I get: <DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD ...
  • 5,614
-2 votes
1 answer
71 views

Should status-reproduced be made a mod-only tag?

status-review has been recently made a mod-only tag, but status-reproduced remains a normal blue tag. While not currently used on any questions (except this one, for demonstration), eventually it ...
  • 439
2 votes
1 answer
39 views

Even though status-review has been made a moderator-only tag, it remains blue on this post

On this answer, status-review is mentioned. For whatever reason, the tag appeared as blue instead of red. I've also noticed that it does not appear on this post for some reason. I thought that ...
  • 439
2 votes
0 answers
37 views

The fieldnames in the error message do not match the names used on the form

When you register an app here there are 4 fields that are required: Application Name Description OAuth domain Application Website Leaving those fields empty returns this error message: Image from I ...
  • 1,965
5 votes
2 answers
130 views

'Informed' badge doesn't exist on site, but is still being promoted

The issue of a non-existent badge being promoted has been brought up before, but the following still happens: This will likely disappear once I get another badge (soon after posting this question :), ...
  • 151
1 vote
0 answers
47 views

StackExchange API explicit oauth2 json doesn't return status 400

It is said here that if the request failed, it will return error with HTTP status code 400 but I'm getting HTTP status code 200 even when it is returning an error. I'm hitting https://stackoverflow....
1 vote
1 answer
67 views

Bugs in API 2.2 "/search/advanced" with a "q" parameter

How can we handle these problems? Result for sort=relevance&order=desc is similar to sort=relevance&order=desc. Very poor caching system: After some queries, you may receive the same results ...
  • 11
1 vote
0 answers
45 views

"edited" key always return false. even though it shows edited on site

CommentID: 1193255 On site Meta Stack Exchange The Api returns edited as false However if you see the comment itself, you can see it has been edited. Is there something that I am missing here?
  • 269
1 vote
0 answers
49 views

Can I have more than one OAuth Domain?

I tried to set more than one OAuth Domain, but seems to it's not working. I tried to set them separated by comma or space, but got redirect_uri - must be under an apps registered domain error message. ...
  • 111
3 votes
1 answer
85 views

StackApps Captcha doesn't work: "Invalid domain for site key"

The Captcha page on this site doesn't seem to be set up correctly, it shows an error message: ERROR for site owner:Invalid domain for site key
  • 5,614
3 votes
1 answer
46 views

Wrong results for fetch timeline from offset

To get the timeline for a question I am sending this request: https://api.stackexchange.com/2.2/questions/63299112/timeline?site=stackoverflow&fromdate=1597649222 I am getting empty results: {&...
4 votes
1 answer
63 views

Please migrate the question templates to CommonMark

We have three templates for new questions (for apps, libraries and scripts): They'll insert a body like this: <!-- thumbnail: https://example.com/some-image.png --> <!-- version: 1.0 --> ...
  • 5,614
1 vote
0 answers
27 views

API returns flags options for election comments while flagging them isn't possible

When trying to retrieve the flag options on a comment, e.g. on the currently active one on Skeptics.SE (but it works for any election): https://api.stackexchange.com/docs/comment-flag-options#id=...
  • 5,614
7 votes
0 answers
97 views

/me/associated doesn't return meta sites anymore

The documentation of /me/associated says: You can filter the network_users returned by this method with the types parameter. Specify, semicolon delimited, main_site or meta_site to filter by site. ...
  • 5,614
3 votes
0 answers
53 views

Pluralisation bugs in /apps/oauth

In the Manage your applications page, if 1 user has authorized and has been given an access token, the site shows 1 users instead of user: In addition, if you have one application, it shows 1 ...
1 vote
1 answer
63 views

Wrong sorting parameter in documentation for question/{ids}/answers

It looks like that in the question/{ids}/answers documentation, there is a mistake: votes – score Shouldn't this be votes – votes
3 votes
1 answer
120 views

Permission request form is broken, approve button is hidden, css variables are missing

You can check that form doesn't work with this link https://stackoverflow.com/oauth?client_id=17581&scope=no_expiry&redirect_uri=http://functional.localdomain:3449/login/github
2 votes
0 answers
42 views

Wrong error message when attempting to edit a locked answer

When attempting to edit a locked answer like this one via the /answers/{id}/edit API method, I get an error message: Account is not allowed to suggest edits I have the privilege to edit the post, ...
  • 5,614
2 votes
0 answers
234 views

window.opener is null in Stack Exchange login_success page

I am using the JavaScript SDK to authenticate Stack Exchange users in our application. But the dialog stays in "Authorizing Application" page, as I found there is a error thrown in this page:...
  • 121
5 votes
1 answer
414 views

API stopped allowing CORS requests

I'm currently using the API via JavaScript AJAX calls and it all of a sudden stopped allowing CORS requests. I'm on localhost and I tried uploading my code to live and am still getting: Access to ...
  • 51
0 votes
0 answers
65 views

Error invalid_request "OAuth request must be over HTTPS" when starting oauth flow

I'm building an application on top of StackExchange's API for a month now. While I was building the OAuth flow to allow users to authenticate using their StackExchange account, everything was working ...
5 votes
1 answer
204 views

Cannot authenticate with OAuth2

I was testing an app and suddenly I can't login any more. Neither my app or the Stack App configuration hasn't changed, so I'm thinking this might be a bug on the API side. The OAuth error seems a ...
  • 151
2 votes
0 answers
45 views

Stack Exchange search API not returning results with min, max vote count

Query to search for all question with perl6 tag created between Oct 1 - Oct 5 2019. I'm sorting the results by votes. /2.2/search?fromdate=1569888000&todate=1570233600&order=desc&sort=...
  • 121
3 votes
1 answer
66 views

503 errors on batch get questions endpoint

I receive a lot of "socket hung up" and 503 Service Unavailable on the /questions/{ids} endpoint. I make requests in batches: 10 parallel requests with 15 question ids, interval between each 10-size ...
2 votes
1 answer
63 views

What happened to the links to a Stack App mentioned in the documentation about write access?

The documentation about write access states: The application responsible for creating content via the API may be indicated with a link to an app's Stack Apps post. The exact manner of display is ...
  • 5,614
2 votes
1 answer
109 views

Misaligned label "Stack Apps Post (optional)" on app information page

When editing the application information (from https://stackapps.com/apps/oauth/), the label for the optional Stack Apps Post is misaligned: It should be left-aligned like the other labels; the only ...
  • 5,614
2 votes
1 answer
47 views

Timeline activities appear to be missing (because creation_date has wrong and useless values)

When I'm looking at my Stack Overflow timeline according to the API, It's missing a lot of events. According to the API, the last thing I did was posting this answer, five days ago, and you can see ...
  • 5,614
2 votes
0 answers
43 views

List /network-activity methods under Network Methods in the documentation

The API methods /users/{id}/network-activity and /me/network-activity, both return a summary of a user's activity across the Stack Exchange network and do not take a site parameter. They are ...
  • 5,614
3 votes
0 answers
60 views

API 404's when I try to fetch related tags for the `bin` tag

If you query the API for tags related to [bin]: https://api.stackexchange.com/2.2/tags/bin/related?site=stackoverflow this simply returns: Invalid JSON returned and a 404. (live demo) But it ...
7 votes
1 answer
371 views

After successfully retrieving 180 pages, the API gracelessly, semi-silently, fails

I'm trying to synchronize tags using the Stack Exchange API and this works for about 180 pages, but around 180 pages it always ends with an exception that seems to indicate that there is no HTTP ...
  • 71
4 votes
0 answers
39 views

/revisions/{ids} returns wrong body

Since a couple of days, the /revisions/{ids} method returns a wrong value for the body field. An example is this Ask Different post. When viewing the (only) revision on the website, you see that the ...
  • 5,614
3 votes
0 answers
48 views

Tags are not returned when querying /users/{ids}/answers

I'm querying the API for answers-by-user, and I want the tags belonging to the parent questions. I seem to be seeing intermittent results: sometimes the tags attribute of the response includes the ...
  • 131
2 votes
0 answers
37 views

Linked questions API call fails for frequently asked questions on Stack Overflow

The Linked Questions API fails for some of the Frequently Asked Questions on Stack Overflow, maybe because of the sheer amount of linked questions they have. As an example, take What is a ...
  • 5,614
1 vote
0 answers
63 views

The authentication doc gives a wrong domain for authentication

The authentication doc page now lists URL's like: https://stackoverflow.com/oauth https://stackoverflow.com/oauth/access_token etc. While these seem to work, the correct domain is stackexchange.com, ...
  • 12.7k
1 vote
1 answer
106 views

Why am I getting an "Access token sent over non-HTTPS request, it has been invalidated" message?

I've been using the Stack Overflow for Teams API for a while now, but since yesterday it stopped working for one of the Teams; that Team also wasn't listed in the Applications (https://stackoverflow....
  • 5,614
1 vote
1 answer
69 views

Why doesn't the API return a 'locked date' for this locked answer?

This answer has been locked, yet when I ask the API about this post it fails to return a locked_date: It's a rather old lock, but I can't see anything suspicious in the timeline or the Post History.
  • 5,614
2 votes
1 answer
92 views

"Javascript" typo on documentation pages

On page Usage of /sites, it should be JavaScript, not Javascript, in the right sidebar: This obviously also applies to (most/all) API documentation pages, since they share the sidebar.
4 votes
1 answer
93 views

/questions returns wrong markdown when a suggested edit is improved

The /questions API method returns wrong markdown when the last revisions were made by a suggested edit improved in the review queue. This event leads to two revisions (one for the suggested edit and ...
  • 5,614

1
2 3 4 5
9