Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

89 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
10
votes
0answers
113 views

Tell us that POST is required to write

While troubleshooting /posts/{id}/comments/add in order to answer Why am I getting a 404 when trying to post a comment?, it was noticed that the API path in question only responded to POST requests. ...
9
votes
0answers
362 views

Application stats are completely broken.

It appears that the application stats are completely broken. Attempting to view the number of times Stack Mobile hit the /questions/* methods results in this graph: It would seem that statistics were ...
7
votes
0answers
67 views

Requesting favorite questions should report which users have favorited it

I can request the favorite questions of a user via the users/{id}/favorites endpoint. If I'm only requesting the favorites for one user, then I know that all of the returned questions are the ...
6
votes
0answers
38 views

Docs say the API returns a user's age, but it doesn't (anymore)

The doc page says that the user object returns an age property (for those users that specified an age). But the API  no  longer  does.   (Plus spot checks of users that had age in ...
6
votes
0answers
78 views

Revisions API doesn't return all revisions if post has had multiple edits made in quick succession

I am pulling information from the posts API and then checking the revisions API for some of these posts. I am noticing that on posts which have had multiple revisions done in quick succession that the ...
6
votes
0answers
60 views

Badge numbers are wildly erroneous for meta accounts returned by the /associated query

There is a serious problem with badge counts on meta sites as returned by the /users/{ids}/associated route. Consider this user (chosen for high volume of meta activity). On Meta Stack Overflow, ...
6
votes
0answers
68 views

The 'should be closed' description in the flag dialog is missing a word

The 'should be closed...' reason has this description (emphasis mine): This question is completely unclear, incomplete, overly-broad, primarily opinion-based or is not about Stack Exchange API, app,...
6
votes
0answers
371 views

Resurfacing bug: “could not parse proxy url” error message

According to this question, the "could not parse proxy url" bug was solved more than 2 years ago. However, when using the client-side OAuth flow, the aforementioned error message appears when ...
6
votes
0answers
82 views

The “advanced search” path returns very wrong results for the `q` parameter

I'm trying to search for a string. It's a hardware identifier 10ec:8168 and should be unique to that make/model of chip. Any questions that mention is should be relevant. But compare the site search ...
6
votes
0answers
36 views

API docs for “stack overflow” still feature v1.0 docs

I guess I'd call this a doc bug. Currently the page http://api.stackoverflow.com redirects to http://api.stackoverflow.com/1.0/usage, which says at the top "Don't use 1.0, use 2.1". This URL ...
6
votes
0answers
62 views

OBSOLETE - /tags fromdate and todate does nothing

Although the help/documentation lists todate and fromdate parameters for tags they do not work. This may be related to tags not having a creation_date. It would be great if we could filter tags by ...
5
votes
0answers
96 views

“What is meta” should be rephrased

Stackapps.com/help/whats-meta tells that there is "Meta Stack Apps". However there isn't. Stack Apps is its own meta and meta is used to ask meta questions here.
5
votes
0answers
101 views

Filter doesn't consistently return comment bodies

I've been trying to set up a filter I can use with /questions/{id}/answers/ (using the UI at this link), which returns the following fields: answer: answer_id body_markdown comments ...
5
votes
0answers
40 views

OBSOLETE - revisions/{id} is returning an error for locked posts

The API is returning the following error message when I request the revision history for locked posts. Example URL: http://api.stackoverflow.com/1.1/revisions/194812 { "error": { "code": 500, ...
4
votes
1answer
94 views

Cannot authenticate with OAuth2

I was testing an app and suddenly I can't login any more. Neither my app or the Stack App configuration hasn't changed, so I'm thinking this might be a bug on the API side. The OAuth error seems a ...
4
votes
0answers
34 views

/revisions/{ids} returns wrong body

Since a couple of days, the /revisions/{ids} method returns a wrong value for the body field. An example is this Ask Different post. When viewing the (only) revision on the website, you see that the ...
4
votes
0answers
42 views

OAuth Dialog has all content positioned off-screen

When using https://stackoverflow.com/oauth/dialog, the OAuth dialog renders correctly on my normal browser window. Opening it inside a modal however results in an empty window, because body has a min-...
4
votes
0answers
32 views

API returns delete vote count for questions, but not for answers

The questions method of the API returns the number of delete votes among other kinds of votes: sample query. But the answers method does not have a delete_vote_count field available in the filter: ...
4
votes
0answers
101 views

Byte Order Mark suddenly appearing in query results

Query results seem to have started including BOMs sometime today. I had to add code to handle it. I don't see this documented anywhere.
4
votes
0answers
69 views

Total reputation reported by the /users/{ids}/reputation route is low

When querying the /users/{ids}/reputation API route, the total amount of reputation I get back from all reputation changes is much lower than my reputation reported on Stack Overflow. Here's my ...
4
votes
0answers
23 views

Link to applied_count leads to a 404

To Reproduce Run an API query on tag-synonyms, you will get a result that includes something like this: Issue(s) Click on the applied_count link and you get redirected to this page which is a 404. It ...
4
votes
0answers
77 views

API v1.1 users call returns association_id for which the Stack Exchange web site has no profile

For a particular user, the users API v1.1 call returns an association_id that gives a "Page Not Found" error where the Stack Exchange profile should be, though their Stack Exchange profile can be ...
3
votes
0answers
33 views

Permission request form is broken, approve button is hidden, css variables are missing

You can check that form doesn't work with this link https://stackoverflow.com/oauth?client_id=17581&scope=no_expiry&redirect_uri=http://functional.localdomain:3449/login/github
3
votes
0answers
51 views

API 404's when I try to fetch related tags for the `bin` tag

If you query the API for tags related to [bin]: https://api.stackexchange.com/2.2/tags/bin/related?site=stackoverflow this simply returns: Invalid JSON returned and a 404. (live demo) But it ...
3
votes
0answers
38 views

Tags are not returned when querying /users/{ids}/answers

I'm querying the API for answers-by-user, and I want the tags belonging to the parent questions. I seem to be seeing intermittent results: sometimes the tags attribute of the response includes the ...
3
votes
0answers
69 views

/synonyms sorting is majorly broken

I'm requesting /tags/synonyms data in descending order by creation date, but the order is jumbled up: The first date is 2017-08-22 where as the second one is 2018-03-16. The same can be observed for ...
3
votes
0answers
41 views

Authorization dialog shows wrong API version

If you go on this doc page and click on Get Token, you'll see this: Minor bug, but still, I thought it would be nice to fix this inconsistency :)
3
votes
0answers
30 views

The tags array is missing from answer results

I'm probably missing something very obvious but it seems like /users/{ids}/answers forgets to include the tags badge in the resulting answer object: tags (2.1) an array of strings Nowhere does ...
3
votes
0answers
79 views

Only Stack Overflow has documentation, but the API erroneously lists documentation privileges for all sites

Privileges related to Stack Overflow Documentation are displaying in every other site's API data. Using Meta Stack Exchange, for example, /2.2/privileges?site=meta returns the following documentation ...
3
votes
0answers
34 views

Types missing from the “Member Types” section

The following types are not listed on http://api.stackexchange.com/docs?tab=category#docs under the Member Types section: network_post closed_details original_question Note that it's a nonexhaustive ...
3
votes
0answers
38 views

'answer' type has “unchanged in unsafe filters” listed for the wrong field

http://api.stackexchange.com/docs/types/answer says the can_flag field is unchanged in unsafe filters. It's probably meant for the field above it: body_markdown.
3
votes
0answers
95 views

error description: could not parse proxy url

I have seen the answers to the existing two questions on this topic but it has not helped. And the problem still persists so I am re-posting this question. Here is my code $(function(){ SE.init({ ...
3
votes
0answers
33 views

Buggy HTTP header behavior with the `site` parameter. Improper caching?

In sx.el we are using url-request-extra-headers to pass API requests to Stack Exchange. When performing multiple queries in quick succession, we end up receiving the same JSON response even when the ...
3
votes
0answers
24 views

bounties_offered are not being returned correctly from /users/{ids}/reputation

When querying the /users/{ids}/reputation API route, reputation changes for bounties_offered are not being returned correctly. In my own results, I see a reputation object with a reputation_change ...
3
votes
0answers
63 views

SSL handshake error after Stack Overflow back on - anything related to SSL certification changed?

I'm building a Stack Overflow app for BlackBerry10. Earlier today (Feb 16, 2014), Stack Overflow was down and after it came back up my app starts to have this issue. My app works fine when it's in ...
3
votes
0answers
68 views

Why is there a difference between “questions” and “search” in API?

I have a query to find the number of questions tagged java from 2012-08-01 to 2013-08-01. Running this using both /questions and /search produces different results: https://api.stackexchange.com/2....
3
votes
0answers
12 views

Not all sites are returning Hi Res icons

In the /sites method, not all the sites return high_resolution_icon_url field. (e.g. Personal Finance and Money) Although if you add "@2" to the normal resolution icon you can see a high res image ...
3
votes
0answers
97 views

Implicit OAuth Flow stopped working. Redirect happening to a non existent URL

The following URL is first hit when a user clicks on Login: https://stackexchange.com/oauth/dialog?client_id=202&redirect_uri=https%3a%2f%2fstackexchange.com%2foauth%2flogin_success&scope=...
3
votes
0answers
38 views

Incorrect link parameter on the “Complex Queries” documentation page

The "Complex Queries" documentation page has this link: Of these three posts on Server Fault, the one with the most recent activity where "the one with the most recent activity" links to https://...
3
votes
0answers
64 views

SE API V1.1 documentation, date errata

The Stack Exchange API, version 1.1, documentation is ever so slightly confusing wherever Unix timestamps are mentioned (perhaps any ranges, I haven't dug too deeply) For instance: todate – Unix ...
3
votes
0answers
73 views

Parameter `tagged` in `search/advanced` seems to use `AND` instead of `OR`

It seems that search/advanced has the same problem as in "The tagged parameter does not work with multiple tags" question. When I select c#; .net I only get results tagged both c# and .net: http://...
3
votes
0answers
146 views

OAuth Dialog rendering problems in iPad

I'm using the implicit OAuth flow for our native iPad app. We're calling the standard URLs in a UIWebView. The Stack Exchange login renders with several UI glitches. The first screen looks correct: (...
3
votes
0answers
25 views

“Special” required tag listings only show single required tag

When you're viewing questions tagged with one of app,script,library, you get the special formatting view with the thumbnail on the left. On pages where this view is displayed, only one of these tags ...
3
votes
0answers
69 views

OBSOLETE - Unanswered questions with tags returns wrong total

When requesting a list of unanswered questions with a specific tags the total count show the total number of questions for that tag, not the count for the unanswered questions. Using http://api....
3
votes
0answers
61 views

/users/{id}/tags - 504 Gateway Timeout

this url is technically valid but generates 504. http://api.stackoverflow.com/1.0/users/242897/tags?filter=c%23&fromdate=0&max=1577836800&min=0&page=1&pagesize=100&sort=...
3
votes
0answers
119 views

StackAuth needs crossdomain.xml and clientaccesspolicy.xml

These would be helpful to have. Absence breaks Silverlight apps. http://stackauth.com/crossdomain.xml http://stackauth.com/clientaccesspolicy.xml http://stackauth.com/0.8/crossdomain.xml http://...
2
votes
0answers
16 views

Please migrate the question templates to CommonMark

We have three templates for new questions (for apps, libraries and scripts): They'll insert a body like this: <!-- thumbnail: https://example.com/some-image.png --> <!-- version: 1.0 --> ...
2
votes
0answers
25 views

/me/associated doesn't return meta sites anymore

The documentation of /me/associated says: You can filter the network_users returned by this method with the types parameter. Specify, semicolon delimited, main_site or meta_site to filter by site. ...
2
votes
0answers
23 views

Pluralisation bugs in /apps/oauth

In Your Apps, if 1 user has been authorized and been given an access token, here's what the site shows: It must be "user". Also, if you have one application:
2
votes
0answers
32 views

Wrong error message when attempting to edit a locked answer

When attempting to edit a locked answer like this one via the /answers/{id}/edit API method, I get an error message: Account is not allowed to suggest edits I have the privilege to edit the post, ...