3

I'm probably missing something very obvious but it seems like /users/{ids}/answers forgets to include the tags badge in the resulting answer object:

tags (2.1) an array of strings

Nowhere does this mention that it may be absent. So, I gather that it must be included with every query that I make to it. And yes, I'm using the appropriate filter.

Interesting behavior: Sometimes, I do see the item, but not always.

Here's a demo of the bug.

I read somewhere that fields with null values are excluded, but I always understood that to mean fields marked with may be absent only.

So, is this a bug?



Editor's note: This appears to be similar, but not the same as the bug: The answer object returns an empty array for tags. The workaround there does not work in this bug's case.

  • Seems that the same problem exists with the body tag and another one. – Rakete1111 Jun 15 '17 at 17:26
  • Confirmed. This is a close cousin to this bug, but removing the body_markdown properties does not fix it in your case. ... I recommend that you filter out all but the barest minimum needed for your app. – Brock Adams Jun 15 '17 at 20:24
  • @BrockAdams That's really a dupe. Weird that I didn't find it. I'll see if I can without losing usability. Can this theoretically happen with every JSON tag? – Rakete1111 Jun 15 '17 at 20:30
  • That's not a dupe, since the workaround for it (and another dupe) does not work in your case. ... For every JSON tag? Theoretically -- of course! In real life, don't go borrowing trouble. If you see a bug, report it. Otherwise, "Trust but verify". – Brock Adams Jun 15 '17 at 20:35

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .