Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
3 votes
0 answers
128 views

SSL handshake error after Stack Overflow back on - anything related to SSL certification changed?

I'm building a Stack Overflow app for BlackBerry10. Earlier today (Feb 16, 2014), Stack Overflow was down and after it came back up my app starts to have this issue. My app works fine when it's in LTE,...
user25023's user avatar
3 votes
0 answers
77 views

Why is there a difference between "questions" and "search" in API?

I have a query to find the number of questions tagged java from 2012-08-01 to 2013-08-01. Running this using both /questions and /search produces different results: https://api.stackexchange.com/2....
Sarath Saleem's user avatar
3 votes
0 answers
50 views

Incorrect link parameter on the "Complex Queries" documentation page

The "Complex Queries" documentation page has this link: Of these three posts on Server Fault, the one with the most recent activity where "the one with the most recent activity" links to https://...
ForkandBeard's user avatar
3 votes
0 answers
79 views

SE API V1.1 documentation, date errata

The Stack Exchange API, version 1.1, documentation is ever so slightly confusing wherever Unix timestamps are mentioned (perhaps any ranges, I haven't dug too deeply) For instance: todate – Unix ...
Dan Lugg's user avatar
  • 131
3 votes
0 answers
154 views

OAuth Dialog rendering problems in iPad

I'm using the implicit OAuth flow for our native iPad app. We're calling the standard URLs in a UIWebView. The Stack Exchange login renders with several UI glitches. The first screen looks correct: (...
bromanko's user avatar
  • 489
3 votes
0 answers
29 views

"Special" required tag listings only show single required tag

When you're viewing questions tagged with one of app,script,library, you get the special formatting view with the thumbnail on the left. On pages where this view is displayed, only one of these tags ...
Tim Stone's user avatar
  • 4,686
3 votes
1 answer
50 views

Elections nominations posts not showing up in API

I know that it's probably unintended that the Primary voting scores were leaked by the API, but I think if you're going to remove it, then at least make it official, so I won't have to wonder if it's ...
Yi Jiang's user avatar
  • 819
3 votes
1 answer
84 views

tag colors incorrect

the tag color for english site seem incorrect, the dark grey color is the background while the yellow colour is the foreground. This is contradictory to other sites which have the darker colours as ...
Jonathan.'s user avatar
  • 3,128
3 votes
0 answers
71 views

OBSOLETE - Unanswered questions with tags returns wrong total

When requesting a list of unanswered questions with a specific tags the total count show the total number of questions for that tag, not the count for the unanswered questions. Using http://api....
Robert Höglund's user avatar
3 votes
1 answer
69 views

key not being recognized by api.meta.stackoverflow.com?

I have been testing a throttle implementation against meta today and suddenly got shut down with a key violation. It is possible that I have used enough requests to prompt this but I doubt it. In ...
Sky Sanders's user avatar
  • 12.1k
3 votes
0 answers
63 views

/users/{id}/tags - 504 Gateway Timeout

this url is technically valid but generates 504. http://api.stackoverflow.com/1.0/users/242897/tags?filter=c%23&fromdate=0&max=1577836800&min=0&page=1&pagesize=100&sort=...
Sky Sanders's user avatar
  • 12.1k
3 votes
1 answer
122 views

/users/{id}/associated - inconsistent behavior

/users/{id}/associated occasionally returns empty for an association even though there are definitely associated users. Calling it again immediately returns expected results. GET /1.0/users/e58345f5-...
Sky Sanders's user avatar
  • 12.1k
3 votes
1 answer
875 views

Need some help verifying 503 throttle issue

Update: We've confirmed the issue... fixing it is taking more time than anticipated. – Kevin Montrose Color me happy. The throttle is now applied to api.stackoverflow.com so we have an ...
Sky Sanders's user avatar
  • 12.1k
3 votes
2 answers
127 views

Shouldn't the API help be consistent with the trademark guidance?

The description for the two StackAuth Routes within the API help both contain the phrase StackExchange network - shouldn't this rather be Stack Exchange Network to be consistent with the recently ...
Steffen Opel's user avatar
  • 1,380
3 votes
1 answer
126 views

Problem getting a users questions within a date range

I'm having a problem returning a list of users questions within a given timespan. I understand that the documentation ( http://api.stackoverflow.com/0.8/help/method?method=users/{id}/questions ) that ...
user avatar
3 votes
0 answers
120 views

StackAuth needs crossdomain.xml and clientaccesspolicy.xml

These would be helpful to have. Absence breaks Silverlight apps. http://stackauth.com/crossdomain.xml http://stackauth.com/clientaccesspolicy.xml http://stackauth.com/0.8/crossdomain.xml http://...
Sky Sanders's user avatar
  • 12.1k
3 votes
1 answer
70 views

Minor typo on help page

On the API Routes help page, this: /users/{id}/favorites Gets summary information for the questions that have been favorited a set of users. should probably be: /users/{id}/favorites Gets ...
Dennis Williamson's user avatar
2 votes
3 answers
127 views

StackAuth returning 404?

http://stackauth.com/1.0/sites http://stackauth.com/1.0/help Both of these are currently returning 404 Not Found. What's up with that?
Felix's user avatar
  • 1,532
2 votes
3 answers
101 views

Method /users/{id} doesn't return "about_me" if the user has never modified it

See title. When a user never modified their "about me" section the API doesn't return that, which then causes my parser to go wild returning errors. However, when a user has modified their "about me"...
Matt S.'s user avatar
  • 4,685
2 votes
3 answers
75 views

What is the "inname" parameter to the /tags 2.0 API?

I'm just playing with the new 2.0 API and in /tags there is a field inname that I can't find any description or documentation for. What does it do? Is it like the old filter parameter on the old API? ...
hippietrail's user avatar
2 votes
1 answer
176 views

My reputation graph is messed up.

See here: https://stackapps.com/users/18?tab=reputationhistory#tab-top Go to my rep graph and notice that it only shows about 350 points... Where's my other 4100?
Nathan Osman's user avatar
  • 23.3k
2 votes
1 answer
52 views

Even though status-review has been made a moderator-only tag, it remains blue on this post

On this answer, status-review is mentioned. For whatever reason, the tag appeared as blue instead of red. I've also noticed that it does not appear on this post for some reason. I thought that ...
Anonymous's user avatar
  • 479
2 votes
1 answer
77 views

What happened to the links to a Stack App mentioned in the documentation about write access?

The documentation about write access states: The application responsible for creating content via the API may be indicated with a link to an app's Stack Apps post. The exact manner of display is ...
Glorfindel's user avatar
  • 6,772
2 votes
1 answer
94 views

the stack exchange javascript library is 404

the library listed on the doc page for Authentication https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js ultimately redirects to https://api-v2cdn.sstatic.net/js/all.js which results in varying degrees ...
Sky Sanders's user avatar
  • 12.1k
2 votes
1 answer
51 views

Minor spello/typo on the "Complex Queries" documentation page

The documentation page Complex Queries has a minor typo or spello: The ?filter=total build-in filter is provided for just this purpose. Should instead be: The ?filter=total built-in filter ...
hippietrail's user avatar
2 votes
2 answers
72 views

Missing on_site in Stack Apps site data in associated_users from stackauth query

This is what I get for Stack Apps: { "display_name": "user", "email_hash": "11aa11...22bb22...", "reputation": 101, "user_id": 0000, "user_type": "...
Dennis Williamson's user avatar
2 votes
2 answers
839 views

Server has stopped obeying Accept-encoding header

Either today or yesterday, besides /questions/tagged having disappeared, the server started ignoring the Accept-encoding header: Ligação estabelecida com 69.59.196.211 na porta 80 GET /0.8/questions/?...
Artefacto's user avatar
  • 123
2 votes
3 answers
153 views

display_name isn't always there (should have OpenID name if needed)

usually in the owner dictionary there is a display_name value to give the username. But in a few questions it simply doesn't exist and I can't see why only those questions: eg, this excerpt from the 0....
Jonathan.'s user avatar
  • 3,128
2 votes
1 answer
40 views

Can API stats return real revision number instead of 1234.5678?

Currently it returns like this "revision": "1.0.1234.5678" And looks like that number never changed. So, Can API return real revision number whenever there is an update? It will be very useful ...
YOU's user avatar
  • 5,022
2 votes
1 answer
162 views

Make www a subdomain.

Try going to http://www.stackapps.com Apparently www is not a subdomain of stackapps.com Anyone who tries to get to the site by prepending the www will be confused, as it is standard to point that ...
Nathan Osman's user avatar
  • 23.3k
2 votes
1 answer
110 views

Collectives Articles endpoint broken

I would like to access a list of all Collective Articles on SO. I tried https://api.stackexchange.com/2.3/articles?order=desc&sort=activity&site=stackoverflow which is the sample from here. ...
cocomac's user avatar
  • 478
2 votes
1 answer
36 views

Why are these answers dated before the question was asked?

Does anyone know why some answers are shown with a date before the question was asked? Here are a couple of examples: Why doesn't Java have compound assignment versions of the conditional-and and ...
mariomolinam's user avatar
2 votes
1 answer
126 views

Misaligned label "Stack Apps Post (optional)" on app information page

When editing the application information (from https://stackapps.com/apps/oauth/), the label for the optional Stack Apps Post is misaligned: It should be left-aligned like the other labels; the only ...
Glorfindel's user avatar
  • 6,772
2 votes
1 answer
56 views

Timeline activities appear to be missing (because creation_date has wrong and useless values)

When I'm looking at my Stack Overflow timeline according to the API, It's missing a lot of events. According to the API, the last thing I did was posting this answer, five days ago, and you can see ...
Glorfindel's user avatar
  • 6,772
2 votes
1 answer
81 views

Notice field on questions may be absent?

The notice type, that is a field of a question, appears to be optional, yet it is not marked as "may be absent"? For example, when I request questions with a filter that has the notice field checked, ...
Oldskool's user avatar
  • 121
2 votes
1 answer
175 views

Implicit Flow Isn't Redirecting

I'm using the WebAuthenticationBroker to allow users to log in to their account: var accessToken = ""; var uri = "https://stackexchange.com/oauth/dialog?redirect_uri=https://localhost.com&...
RareNCool's user avatar
  • 201
2 votes
1 answer
77 views

Stack Exchange API is returning non-existant/incorrect notices for questions

When you view this question you do not see any notices other than the protected notice at bottom. Also, you are able to edit the answers and question (provided you have the privilege). However, when ...
kittycat's user avatar
  • 507
2 votes
1 answer
64 views

Default listing images aren't served from CDN, fail to load because of certificate error

The default images used on the app/script/library pages aren't pointing to the CDN, so their use of HTTPS causes a certificate error that prevents the image from loading: Could the image sources be ...
Tim Stone's user avatar
  • 4,686
2 votes
1 answer
30 views

The "Get Started" section in the sidebar only mentions API 2.0 and API 1.1

Now that API 2.1 is "public, frozen, and out the door" shouldn't we update the "Get Started" section in the sidebar on the right side of the screen. It talks about API 2.0 and API 1.1 but doesn't ...
hippietrail's user avatar
2 votes
1 answer
54 views

Error retrieving question using a filter that includes question.notice

I have created a filter to include the question.notice field. It seems to be OK as returned by https://api.stackexchange.com/2.1/filters/-9xc1l%2Au-JEsf_Q Then if I want to fetch this question using ...
Jilouc's user avatar
  • 355
2 votes
1 answer
72 views

Stack Apps graph time filters make pretty much no sense

When viewing the Query Statistics graphs for an application, you have the option of choosing 'Week', 'Month', 'Year', or 'All Time'. When hovering over 'week' it states "view stats for the last 7 ...
VxJasonxV's user avatar
  • 301
2 votes
1 answer
71 views

Advanced search by title doesn't filter on the title

Searching by title on the advanced search method doesn't restrict the results to posts containing the specified text as a word or even substring. Varying the string has some influence, but I can't ...
Gilles 'SO- stop being evil''s user avatar
2 votes
1 answer
56 views

Does /invalidate work for no-expiry tokens?

It seems that tokens created with no_expiry scope are immune to requests to invalidate them with /access-tokens/.../invalidate. Is this by design or by bug?
Greg Hewgill's user avatar
  • 3,883
2 votes
1 answer
25 views

The "/tags/{tags}/wikis" API does not return the proffered "body_last_edit_date" or "excerpt_last_edit_date" fields

The API for /tags/{tags}/wikis offers body_last_edit_date and excerpt_last_edit_date fields. Both are selected in the default filter. But neither are actually returned even for tags I'm 100% sure ...
hippietrail's user avatar
2 votes
1 answer
26 views

Guid inconsistency in 2.0?

question timeline returns "revision_guid": "335659EE-8983-4BEC-BACC-CC95784A4465" revisions by guid return "revision_guid": "335659ee89834becbacccc95784a4465" Is there any particular reason for ...
bevacqua's user avatar
  • 213
2 votes
1 answer
63 views

/comments?fromdate is broken?

The following url should return 0 comments: http://api.stackoverflow.com/1.1/comments?fromdate=9999999999 Instead it returns all comments, not actually filtering by fromdate at all. It happens on ...
Timmehmainframe's user avatar
2 votes
1 answer
44 views

nottagged only works when tagged is set (/search)

On the /search route, the nottagged parameter doesn't work properly (at least it isn't specially documented to only work at certain times) For example: http://api.stackoverflow.com/1.1/search?pagesize=...
Jonathan.'s user avatar
  • 3,128
2 votes
1 answer
66 views

Method /users/{id}/top-answer-tags is returning wrong results

I'm trying the following request: (555004 happens to be my user id) http://api.stackoverflow.com/1.1/users/555004/top-answer-tags and I'm a bit confused by the result: { top_tags: [ { ...
Jilouc's user avatar
  • 355
2 votes
1 answer
121 views

Authorized requests: auth parameter seems broken

I'm having problem with authorized requests. Every requests with a valid auth token get: error: { code: 4009 message: "The 'auth' query parameter is not a valid auth token." } ...
systempuntoout's user avatar
2 votes
1 answer
47 views

The associated accounts are broken once again for this same user

As I reported before (and which was fixed) and again (which was also fixed), the associated accounts are broken once again for for Joel Coehoorn using this query. What's the deal?
Dennis Williamson's user avatar

1
3 4
5
6 7
10