Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
4 votes
1 answer
82 views

Getting error 4002 when calling tags method without a sort parameter

According to the documentation, calling the tags method without a sort parameter should return the recently used tags, since the default sort is by activity. Instead, I get an error 4002 with the ...
4 votes
1 answer
139 views

Comments have incorrect `can_flag` values for at least 2 different API routes

I am trying to see and show whether a comment on question/answer is flagged by the authenticated user. But whenever I use /questions/{ids}, can_flag is true irregardless of whether the user (me) can ...
  • 269
4 votes
1 answer
59 views

Reputation changes from accepting answers to questions are not included in reputation results

When querying the /users/{ids}/reputation API route, the results don't include the +2 reputation changes from accepting answers. None of the reputation results from my own reputation history have a ...
4 votes
1 answer
49 views

Stylistic error on the JavaScript SDK documentation page

There is a small stylistic error on the JavaScript SDK documentation page. Your application must have the client side OAuth flow enabled, and must not have disabled the desktop application redirect ...
4 votes
1 answer
1k views

Why do I get a throttle violation after 300 requests while using a key but no access_token?

I'm doing some testing on my app, and I let it run on a machine this afternoon while I was away. When I got back, I was geting 503 throttle violation errors from my API calls. I was calling the "...
  • 3,237
4 votes
1 answer
150 views

Certain users aren't showing up in /users when filter is applied

NB: The filter parameter in v1.x of the API had a different meaning to the filter parameter in v2.0 Consider the following query: http://api.stackoverflow.com/1.1/users?filter=jon%20skeet This ...
  • 22.9k
4 votes
1 answer
878 views

Wrong content-type in JSONP calls

When passing jsonp parameter, the API returns "application/json" instead of "application/javascript". I found this because if you do: <script src='http://api.stackoverflow.com/1.0/badges?jsonp=...
4 votes
1 answer
224 views

update crossdomain.xml on stackauth.com and api endpoints to work with current Flash

I am implementing a javascript client that uses the Flash based XHR replacement Flensed in the interest of providing more robust api communication than that provided by JSONP. Apparently the current ...
  • 11.5k
4 votes
1 answer
75 views

Encoding inconsistency on /users/{id}/reputation

Take these two calls: http://api.stackoverflow.com/1.0/users/180784/reputation?todate=1278854265&pagesize=1 "title": "Save a custom ListView&#39;s instance state?", http://api.stackoverflow....
  • 1,522
4 votes
1 answer
76 views

Questions method does not return answers

I think questions method also return answers too and the help page says so http://api.stackoverflow.com/0.8/help/method?method=questions .... "answers": [ { "answer_id": { "...
  • 5,022
4 votes
2 answers
156 views

Request with Invalid key still return the content and rate limit stepped down into No Key Limit

For example http://api.stackoverflow.com/0.8/stats?key=TEST1234&type=jsontext Request with Invalid key still return the content and rate limit stepped down into No Key Limit X-Ratelimit-...
  • 5,022
4 votes
1 answer
220 views

Issue with JavaScript SDK

When using the JavaScript SDK to enable client side OAuth flow, I'm running into this issue: Uncaught TypeError: Cannot read properties of null (reading 'postMessage') And the page gets stuck with the ...
4 votes
0 answers
26 views

Formatting and formatted content is missing for body in search excerpts call

The body returned by the search excerpts call seems to omit formatting and sometimes even formatted content. Example calls follow for this question: Does `inquestion` support multiple question ids? ...
  • 6,052
4 votes
0 answers
41 views

/revisions/{ids} returns wrong body

Since a couple of days, the /revisions/{ids} method returns a wrong value for the body field. An example is this Ask Different post. When viewing the (only) revision on the website, you see that the ...
  • 6,052
4 votes
0 answers
54 views

OAuth Dialog has all content positioned off-screen

When using https://stackoverflow.com/oauth/dialog, the OAuth dialog renders correctly on my normal browser window. Opening it inside a modal however results in an empty window, because body has a min-...
  • 141
4 votes
0 answers
33 views

Is it a bug that the /sites route always returns zero for total?

I want to know how many Stack Exchange sites there are. Querying http://api.stackexchange.com/2.2/sites, using a filter that makes total appear, I find that the value is always zero. For example, &...
4 votes
0 answers
42 views

API returns delete vote count for questions, but not for answers

The questions method of the API returns the number of delete votes among other kinds of votes: sample query. But the answers method does not have a delete_vote_count field available in the filter: ...
user avatar
4 votes
0 answers
109 views

Byte Order Mark suddenly appearing in query results

Query results seem to have started including BOMs sometime today. I had to add code to handle it. I don't see this documented anywhere.
4 votes
0 answers
74 views

Total reputation reported by the /users/{ids}/reputation route is low

When querying the /users/{ids}/reputation API route, the total amount of reputation I get back from all reputation changes is much lower than my reputation reported on Stack Overflow. Here's my ...
4 votes
0 answers
17 views

Not all sites are returning Hi Res icons

In the /sites method, not all the sites return high_resolution_icon_url field. (e.g. Personal Finance and Money) Although if you add "@2" to the normal resolution icon you can see a high res image ...
  • 3,058
4 votes
0 answers
103 views

Implicit OAuth Flow stopped working. Redirect happening to a non existent URL [duplicate]

The following URL is first hit when a user clicks on Login: https://stackexchange.com/oauth/dialog?client_id=202&redirect_uri=https%3a%2f%2fstackexchange.com%2foauth%2flogin_success&scope=...
  • 338
4 votes
0 answers
31 views

Link to applied_count leads to a 404

To Reproduce Run an API query on tag-synonyms, you will get a result that includes something like this: Issue(s) Click on the applied_count link and you get redirected to this page which is a 404. It ...
  • 141
4 votes
0 answers
109 views

Parameter `tagged` in `search/advanced` seems to use `AND` instead of `OR`

It seems that search/advanced has the same problem as in "The tagged parameter does not work with multiple tags" question. When I select c#; .net I only get results tagged both c# and .net: http://...
4 votes
0 answers
86 views

API v1.1 users call returns association_id for which the Stack Exchange web site has no profile

For a particular user, the users API v1.1 call returns an association_id that gives a "Page Not Found" error where the Stack Exchange profile should be, though their Stack Exchange profile can be ...
  • 623
3 votes
1 answer
436 views

400 - Bad Request - Invalid URL errors with HTML response

Since a few weeks, I'm getting 400 - Bad Request errors now and then, on pretty standard API calls like fetching post details. This is the response I get: <DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD ...
  • 6,052
3 votes
2 answers
71 views

Sorting comments by votes doesn't return 0 score comments

I have a query: http://api.stackoverflow.com/1.0/users/16822/comments?sort=votes This doesn't return comments with no votes, setting min to 0 doesn't work. This query includes them all, but isn't ...
  • 786
3 votes
1 answer
128 views

Items response empty after article POST request

I'm trying to post an article using StackExchange's Teams API then try to pull that new article's id from the API response. The article gets posted but the items field is empty : {"items":[],...
3 votes
1 answer
89 views

StackApps Captcha doesn't work: "Invalid domain for site key"

The Captcha page on this site doesn't seem to be set up correctly, it shows an error message: ERROR for site owner:Invalid domain for site key
  • 6,052
3 votes
1 answer
66 views

503 errors on batch get questions endpoint

I receive a lot of "socket hung up" and 503 Service Unavailable on the /questions/{ids} endpoint. I make requests in batches: 10 parallel requests with 15 question ids, interval between each 10-size ...
3 votes
3 answers
171 views

Negative voting questions?

I'm trying to, for humorous purposes, check out some of the worst scoring questions ever on SO. I'm pretty much expecting them to all be "heeeeelp homework" or "plz send me teh codez" or something to ...
  • 133
3 votes
1 answer
80 views

What does `total` in the /notifications route represent?

What does total in /notifications represent? I ran it. The result was items in Common Wrapper Object was array of 24 items where as total was 4.
  • 822
3 votes
1 answer
68 views

Invalid HTML characters in questions bodies

While writing an Android App that shows questions from the SE network, I've noticed that the SE REST API returns invalid HTML characters; after a bit more of researching I've found it's not the API ...
3 votes
1 answer
387 views

"OAuth request must be over HTTPS" when request is over https

I had a bug reported to me that I was able to reproduce. When authorizing to my Badges webapp, we get the following error: error: invalid_request error description: OAuth request must be over ...
  • 3,237
3 votes
1 answer
61 views

Problem with /search tagged and max

Seems like a problem with /search when max is not set to today, and tagged is given: https://api.stackexchange.com/2.1/search?order=desc&max=1358294400&sort=activity&tagged=java&site=...
  • 413
3 votes
1 answer
85 views

Why is "body" missing from certain inbox items?

I have run into some confusion over the presence of the body attribute in an inbox-item returned by the /inbox method. When item_type is set to "careers_invitations", the body attribute appears to be ...
  • 22.9k
3 votes
1 answer
38 views

Querying "standard meta tags" for their tag wikis wrongly says they have none

I'm checking which tags have tag wiki excerpts in my code. It looks like /tags/{tags}/wikis is the right API since the tag info API doesn't even give a boolean for tag wiki excerpt presence. But ...
3 votes
1 answer
39 views

tagged and min max creation gives wrong total

I am trying to get the total number of question with a specific tag AND created within a specific date span. For example, the number of questions tagged as 'java' created between 16 and 17 Jan 2012: ...
  • 191
3 votes
1 answer
57 views

Events: field request

The "Event" object doesn't have an easy way for getting at the object relating to the event. There's a link field, but I don't fancy having to parse the information out of that (although I could). ...
  • 5,244
3 votes
1 answer
63 views

"Authentication Statistics" graph y-axis labels are overly granular

Yesterday there was a spike in my app's authentication requests (thanks for that, by the way ;) which has caused my authentication graph to show a much wider range of Y values than it did previously. ...
  • 3,237
3 votes
1 answer
26 views

Is the display name meant to be escaped HTML in the 2.0 version of the API?

The display_name field of a user is HTML escaped. See here for example. Is this expected behavior or a bug? The documentation doesn't mention it.
user avatar
3 votes
1 answer
63 views

HTTP 500 error when calling /apps/{accessTokens}/de-authenticate with an access_token argument in GET

For almost all API calls, I pass both my key and my access_token. This doesn't exactly make sense for the "de-authenticate" endpoint, as the access token is already in the URL. Passing one anyway ...
  • 3,237
3 votes
1 answer
54 views

What happened to the unique users count?

When visiting https://stackapps.com/apps, I used to be able to see how many unique users were using my application - but now all I see is zeroes for all of the apps. Were the numbers reset or is this ...
  • 22.9k
3 votes
1 answer
87 views

How do you retrieve list of users sorted by reputation?

I am failing in my attempt to retrieve results sorted by reputation. For example, the following query sorts the results by ID. Is there an error in the URI? http://api.stackoverflow.com/1.1/users/...
3 votes
1 answer
179 views

Reputation query doesn't match that on SO

This morning, at 2011-04-06 00:22:38Z, I received a question upvote for this question. That shows up as giving me 5 reputation when looking at the Stack Overflow reputation page. However, when I use ...
  • 283
3 votes
1 answer
102 views

Comments in user timeline are returning Markdown

In users/{id}/timeline, the detail field for comment events is formatted with Markdown and not HTML. Is it normal? I saw in the question Comments are returning markdown that the API should return HTML ...
  • 355
3 votes
2 answers
73 views

Inconsistency in the handling of multiple IDs with a duplicate

There appears to be some inconsistency in the way multiple ids are being handled, especially when a duplicate exists. Duplicate ID is significant For example, when requesting a timeline of multiple ...
  • 133
3 votes
1 answer
84 views

What's the relation between access_token, key, quota_max, and throttling?

From How API Keys Work (FAQ) I read that the limit of requests per day per IP is 300 without a registered key, or 10000 with it. And this is what I see by experimenting myself: since I've not ...
  • 197
3 votes
1 answer
48 views

Wrong results for fetch timeline from offset

To get the timeline for a question I am sending this request: https://api.stackexchange.com/2.2/questions/63299112/timeline?site=stackoverflow&fromdate=1597649222 I am getting empty results: {&...
3 votes
1 answer
93 views

Paging fails at 10K items for /search on any site but Stack Overflow

There's a problem with requesting more than 10,000 items. With Stack Overflow it works just fine. But with Super User, Server Fault, etc. no items are returned for requests for items after the 10,...
3 votes
1 answer
80 views

The /tags query is not giving me the correct results between two dates?

I'm trying to get the yearly total number of questions that have the tag browserify. I can see that there are questions tagged from this year like this one and that one. The site reports that there ...

1 2
3
4 5
9