Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1 vote
1 answer
61 views

CDN redirect for the API's JavaScript SDK is incorrect

The API's JavaScript SDK is listed as https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js. However, GET request produces the following response: Status Code: 301 Moved Permanently Location: https://api-...
1 vote
0 answers
27 views

The 2.1, "similar" path is returning empty results

I've been a happy user of the /2.1/similar Stack Exchange API for a while. But, at some point within the last 24 hours, or so, it started returning empty results (but otherwise reporting everything as ...
1 vote
1 answer
78 views

Inbox and Notifications aren't being filtered by site

I'm using the API get inbox messages and notifications for various sites on the StackExchange network, but it doesn't seem to matter what site parameter I pass in the query string. I always get my ...
1 vote
1 answer
69 views

Off-by-one error in fromdate processing

When running a query with a given fromdate value, values which match fromdate - 1 are returned. An example: When using fromdate=1367715851 results will be returned which have a creation_date of ...
2 votes
1 answer
115 views

Not possible to login to approve or reject access to application on Windows Phone 7 device

I'm making an app for Windows Phone using the Stack Exchange API but I'm having a bit of trouble when I try to let the user approve the application (using client side flow). I open a web browser at ...
6 votes
0 answers
47 views

API docs for "stack overflow" still feature v1.0 docs

I guess I'd call this a doc bug. Currently the page http://api.stackoverflow.com redirects to http://api.stackoverflow.com/1.0/usage, which says at the top "Don't use 1.0, use 2.1". This URL ...
9 votes
0 answers
370 views

Application stats are completely broken.

It appears that the application stats are completely broken. Attempting to view the number of times Stack Mobile hit the /questions/* methods results in this graph: It would seem that statistics were ...
9 votes
1 answer
69 views

Whatever happened to closed_reason?

When pulling back info on a closed question, I have come to expect closed_reason to be a present key if there's a closed_date. It seems that as of recently this is no longer true. Proof: https://api....
3 votes
1 answer
61 views

Problem with /search tagged and max

Seems like a problem with /search when max is not set to today, and tagged is given: https://api.stackexchange.com/2.1/search?order=desc&max=1358294400&sort=activity&tagged=java&site=...
1 vote
2 answers
97 views

Possible problem calling users/?filter method searching username with tilde

I'm testing curious usernames and I am searching their user_id by: http://api.stackoverflow.com/0.8/users/?filter=username_filter I'm trying to get information about this particular user: http://...
4 votes
0 answers
86 views

API v1.1 users call returns association_id for which the Stack Exchange web site has no profile

For a particular user, the users API v1.1 call returns an association_id that gives a "Page Not Found" error where the Stack Exchange profile should be, though their Stack Exchange profile can be ...
1 vote
1 answer
37 views

Questions returned by /questions/{ids}/related do not contain link properties

The API docs claim that /questions/{ids}/related return question objects, but I can't find a link property on the returned questions at all. Is there some sort of workaround to find the link for a ...
1 vote
1 answer
34 views

What is the api_site_parameter of stackapps.com in API 2.x

What is the api_site_parameter of stackapps.com in API 2.x? https://api.stackexchange.com/2.1/sites doesn't list stackapps. Why?
1 vote
0 answers
161 views

Unread messages in inbox query shows older inbox messages

I am using the /inbox/unread route to get the unread messages in a user's inbox. Recently (over the last couple of months, perhaps) I have noticed that the entries returned from this route initially ...
2 votes
1 answer
23 views

type related_site not listed in 'by type' tab list

The type "related_site" is not listed in the 'by type' tab in documentation.
3 votes
1 answer
220 views

API documentation console unsuccessfully tries to load MiniProfiler results

All of the documentation pages (example) with the test console currently attempt to load MiniProfiler result data, which fails with a 404: POST https://api.stackexchange.com/mini-profiler-resources/...
4 votes
1 answer
49 views

Typo in the docs for /me

The doc says: Returns the user associated with the passed auth_token. This method returns a user. It should say "access_token" instead of "auth_token".
3 votes
1 answer
38 views

Querying "standard meta tags" for their tag wikis wrongly says they have none

I'm checking which tags have tag wiki excerpts in my code. It looks like /tags/{tags}/wikis is the right API since the tag info API doesn't even give a boolean for tag wiki excerpt presence. But ...
2 votes
1 answer
29 views

The "Get Started" section in the sidebar only mentions API 2.0 and API 1.1

Now that API 2.1 is "public, frozen, and out the door" shouldn't we update the "Get Started" section in the sidebar on the right side of the screen. It talks about API 2.0 and API 1.1 but doesn't ...
2 votes
1 answer
61 views

No token field in the docs test page for /me/reputation-history

There is no form field for an access token at: https://api.stackexchange.com/docs/me-reputation-history https://api.stackexchange.com/docs/me-full-reputation-history After attempting to Run the API ...
5 votes
1 answer
32 views

Typo in API filter documentation

When using unsafe filters, the API returns the highest fidelity data is can reasonably access for the given request. should be When using unsafe filters, the API returns the highest fidelity data ...
2 votes
1 answer
53 views

Error retrieving question using a filter that includes question.notice

I have created a filter to include the question.notice field. It seems to be OK as returned by https://api.stackexchange.com/2.1/filters/-9xc1l%2Au-JEsf_Q Then if I want to fetch this question using ...
4 votes
1 answer
82 views

Getting error 4002 when calling tags method without a sort parameter

According to the documentation, calling the tags method without a sort parameter should return the recently used tags, since the default sort is by activity. Instead, I get an error 4002 with the ...
5 votes
1 answer
61 views

Typos in the API 2.0 Documentation

Typo #1: There are two different objects that represent a user in the Stack Exchange API, the full user object and the smaller shallow_user object. Which is returned depends on the method being ...
2 votes
1 answer
69 views

Stack Apps graph time filters make pretty much no sense

When viewing the Query Statistics graphs for an application, you have the option of choosing 'Week', 'Month', 'Year', or 'All Time'. When hovering over 'week' it states "view stats for the last 7 ...
2 votes
1 answer
65 views

Advanced search by title doesn't filter on the title

Searching by title on the advanced search method doesn't restrict the results to posts containing the specified text as a word or even substring. Varying the string has some influence, but I can't ...
2 votes
1 answer
37 views

View count restriction isn't working for /search/advanced.

I have constructed the following URL, but the questions returned don't contain anywhere near 50k views, despite the query string parameter: http://api.stackexchange.com/2.1/search/advanced?site=...
1 vote
1 answer
41 views

The inname parameter does not work with multiple parameters

I am trying to get details by passing semicolon delimited list in inname paramter but it is not working. I tried below API call: https://api.stackexchange.com/2.0/tags?order=desc&sort=popular&...
1 vote
1 answer
21 views

Question count missing from network_user

Docs state that you get an int question_count from a network_user object but I'm not getting these fields back anymore - even when testing from https://api.stackexchange.com/docs/me-associated-users ...
5 votes
1 answer
43 views

/posts/{id}/revisions breaks for posts with [tag:*] content

Attempting to access (at least) the revisions route for a post with a revision involving the [tag:*] syntax causes an error: Example on Meta Stack Overflow (Post History) Example on Mathematica (Post ...
0 votes
1 answer
56 views

2.0 tags API returns only created tags

Searching for tags, using the inname parameter AND a date range returns only the tags that were created in that period, not the tags that were used in that period. When searching by inname only, or ...
2 votes
1 answer
83 views

/suggested-edits "Try it": Link for "suggested_edit_id" is broken

When using the "Try it" feature on /suggested-edits, the link for the suggested_edit_id points towards stackexchange.com and not towards the respective site. For example, retrieve data ...
1 vote
1 answer
79 views

/me API endpoint returning 500 error

I'm making an authenticated call to /me: https://api.stackexchange.com/2.0/me?access_token=[redacted]&site=stackoverflow&key=[redacted] But it's returning: {"error_id":500,"error_name":"...
3 votes
1 answer
52 views

Typo in API docs: "temporarility_unavailable"

https://api.stackexchange.com/docs/authentication "temporarility" should probably be "temporarily"
2 votes
1 answer
66 views

/answers endpoint is error-500-ing against many sites

Just calling the "/answers" endpoint, no specific arguments, and I'm getting 500 errors: http://api.stackexchange.com/2.0/answers?order=desc&sort=activity&site=gaming {"error_id":500,"...
2 votes
1 answer
55 views

Does /invalidate work for no-expiry tokens?

It seems that tokens created with no_expiry scope are immune to requests to invalidate them with /access-tokens/.../invalidate. Is this by design or by bug?
1 vote
1 answer
46 views

Inbox unread since parameter not working

The since parameter of /inbox/unread no longer seems to work. I enter a date after the creation date of the item currently unread in my inbox and still the item is returned. I try putting in ...
1 vote
1 answer
38 views

Minor typo in /tags/{tag}/top-askers/{period}

The discussion for the above method says "Returns the top 30 answerers active in a single tag, of either all-time or the last 30 days." It should be corrected as askers.
0 votes
0 answers
246 views

An associated query is returning a partial record for Area 51

This issue has recurred (and is ongoing) as of a couple of weeks ago. Most notably, as before, the on_site attribute is missing from Area 51. This is API 1.0, by the way.
2 votes
1 answer
41 views

/users/{id}/tags/{tags}/top-answers returning answers by other users

According to the description, /users/{id}/tags/{tags}/top-answers should return answers by the user on that particular tag. Returns the top 30 answers a user has posted in response to questions ...
3 votes
1 answer
39 views

tagged and min max creation gives wrong total

I am trying to get the total number of question with a specific tag AND created within a specific date span. For example, the number of questions tagged as 'java' created between 16 and 17 Jan 2012: ...
1 vote
1 answer
66 views

Typo in throttle violation error message

I was just playing around with the API locally and got throttled for the questions and answers methods (the only two I was using). Anyway, I noticed there’s a small typo in the error message that’s ...
0 votes
1 answer
31 views

Error when requesting the last page of results.

When I try to view the following URL: http://api.stackexchange.com/2.0/questions?page=93781&site=stackoverflow I get the error: { "error_id": 500, "error_name": "internal_error", "...
1 vote
1 answer
63 views

Site_Type returns "main_site" for meta.stackoverflow.com

For Meta Stack Overflow, the 2.0/sites endpoint returns "main_site" rather than "meta_site". All other site_type for other stackexchange sites return correctly. URL: https://api.stackexchange.com/2.0/...
1 vote
1 answer
37 views

API 2.0 is not returning Programmers in list of sites

Run https://api.stackexchange.com/2.0/sites. programmers.stackexchange.com is not in the response.
1 vote
1 answer
37 views

Badges displayed incorrectly?

It seems that there's something odd going on with badges. If we take some random user, say 1719, which has one account, and check the user page http://stackexchange.com/users/1719/jelon, then we can ...
5 votes
1 answer
100 views

Why doesn't the API return suggested edits on tag wikis?

Is there a reason why the API doesn't return suggested edits on tag wikis on the suggested-edits route?
3 votes
1 answer
66 views

What happens when sites or the whole network go offline

Now that the API is all done on stackexchange.com. What happens if say just certain sites go offline (eg just Stackoverflow). Will the API continue to return results or will it return the HTML offline ...
2 votes
1 answer
26 views

Dead link in documentation

On the docs for question timelines the link for "Question" points to /docs/type/question when it should point to /docs/types/question
2 votes
1 answer
95 views

No answer_id for Comment on answer inbox_item

According to the API documentation on inbox_item, inbox items corresponding to a comment on an answer to a question should have an answer_id field identifying the answer that the comment was on, but ...

1
3 4
5
6 7
9