We’re rewarding the question askers & reputations are being recalculated! Read more.

Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
2
votes
0answers
26 views

Spelling mistake in API Documentation's “Authentication” page

Can you find the spelling mistake in "Unregistered Users" (last section) of the Authentication page? In case you're not in the mood for games, here is it: This is actually a correct spelling - of ...
7
votes
1answer
25k views

How to deal with the “Too Many Requests” error coming as HTML?

The API specifies error codes, and messages. It also specifies a "backoff" parameter. But, even while respecting the backoff and stopping at errors, and even when waiting a long time between requests ...
3
votes
0answers
61 views

/synonyms sorting is majorly broken

I'm requesting /tags/synonyms data in descending order by creation date, but the order is jumbled up: The first date is 2017-08-22 where as the second one is 2018-03-16. The same can be observed for ...
5
votes
1answer
125 views

The API /questions/{ids}/timeline path doesn't return several items that occurred after the fromdate parameter

I need to get all the question activity after some particular time. I am using the timeline API, like so:       /questions/20032212/timeline?fromdate=1384705610&site=stackoverflow.com But it ...
3
votes
1answer
41 views

The /users/{id}/timeline route is reporting incorrect totals

It seems that the /users/{id}/timeline route is returning an incorrect total. For example, the following URL is reporting a total of 1607 items: http://api.stackapps.com/1.1/users/7789/timeline ......
3
votes
1answer
48 views

“backoff” missing when updating questions

I updated a couple of questions with the questions/{id}/edit method and got the following error: { "error_id": 407, "error_message": "You cannot perform this action for another 14 seconds", ...
1
vote
0answers
48 views

Stack Exchange Javascript SDK implicit OAuth2 bugs in `SE.authenticate`

I've tried to set up an implicit authorization workflow with JavaScript SDK version 2.0: <script type='text/javascript' src='https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js'></script> I was ...
2
votes
0answers
28 views

Is it a bug that the /sites route always returns zero for total?

I want to know how many Stack Exchange sites there are. Querying http://api.stackexchange.com/2.2/sites, using a filter that makes total appear, I find that the value is always zero. For example, &...
2
votes
0answers
175 views

The Authentication Problem of WebAuthenticationBroke Classr in .NET 4.6

I have a problem when you test the Stack Exchange Authentication API to WebAuthenticationBroker. If you proceed with authentication, such as screenshots it will continue to appear only in progress. . ...
1
vote
1answer
61 views

Stack API doesn't return json with encoding of UTF-8

Here is the query RESULT { "items": [ { "badge_counts": { "bronze": 2, "silver": 1, "gold": 0 }, ...
4
votes
1answer
339 views

Invisible text in Markdown syntax help

Some text is invisible in the How to Format help block because of a bad combination of text and background color: That's meant to read ► backtick escapes `like _so_` but the backquoted portion is ...
10
votes
0answers
104 views

Tell us that POST is required to write

While troubleshooting /posts/{id}/comments/add in order to answer Why am I getting a 404 when trying to post a comment?, it was noticed that the API path in question only responded to POST requests. ...
2
votes
1answer
39 views

What does “in practice” mean here?

From /answers/{id}/delete: In practice, this method will never return an object. For me, "in practice" means that the method will maybe return an object. But why? That's not good from an ...
2
votes
0answers
28 views

“users” link lands on the answer page

On the /users/moderators documentation site, the following link is wrong: This method returns a list of users. The users link mistakenly points to the answers object instead of to the users object....
3
votes
1answer
75 views

Why is “body” missing from certain inbox items?

I have run into some confusion over the presence of the body attribute in an inbox-item returned by the /inbox method. When item_type is set to "careers_invitations", the body attribute appears to be ...
6
votes
0answers
74 views

Revisions API doesn't return all revisions if post has had multiple edits made in quick succession

I am pulling information from the posts API and then checking the revisions API for some of these posts. I am noticing that on posts which have had multiple revisions done in quick succession that the ...
3
votes
0answers
38 views

Authorization dialog shows wrong API version

If you go on this doc page and click on Get Token, you'll see this: Minor bug, but still, I thought it would be nice to fix this inconsistency :)
3
votes
0answers
29 views

The tags array is missing from answer results

I'm probably missing something very obvious but it seems like /users/{ids}/answers forgets to include the tags badge in the resulting answer object: tags (2.1) an array of strings Nowhere does ...
2
votes
0answers
28 views

New line missing between 'notice' and 'related_site' member types

At the bottom of http://api.stackexchange.com/docs?tab=type#docs under the Member Types section, notice and related_site are on the same line. A <br> is missing between the items.
3
votes
1answer
125 views

“Try It” URL has wrong URI

On API doc pages, the “link” link at the top-right of the “Try It” sections presents a URL with the wrong domain name: For example, on docs/similar, the URL displayed will be: https://api....
20
votes
1answer
269 views

Stack Exchange thinks that Shog is a elected moderator

I was browsing the API for the list of elected moderators, The API URL is http://api.stackexchange.com/docs/elected-moderators#pagesize=100&order=desc&sort=reputation&site=stackoverflow&...
4
votes
0answers
98 views

Few typos in the documentation pages

https://api.stackexchange.com/docs/vectors When passing a vector, sepeate each id with a semicolon. For example, /users/1;2;3;4;5?site=somesite would fetch users with ids 1 through 5 on somesite. ...
4
votes
1answer
84 views

The answer object returns an empty array for tags

Since version 2.1, the answer object has a field called tags. However, sometimes, an empty array or even nothing is returned in this field: Example with the filter !-*f(6t0Vk01e. Am I doing ...
3
votes
0answers
37 views

'answer' type has “unchanged in unsafe filters” listed for the wrong field

http://api.stackexchange.com/docs/types/answer says the can_flag field is unchanged in unsafe filters. It's probably meant for the field above it: body_markdown.
2
votes
0answers
21 views

'search_excerpt' type issues

On the search_excerpt page: community_owned_date should be marked as may be absent locked_date should be marked as may be absent search/excerpts should be listed in the Methods That Return This Type ...
3
votes
0answers
33 views

Types missing from the “Member Types” section

The following types are not listed on http://api.stackexchange.com/docs?tab=category#docs under the Member Types section: network_post closed_details original_question Note that it's a nonexhaustive ...
8
votes
1answer
108 views

Bug with `badges/name` endpoint

Last night I had a programme running and it errored on the first call to the badges/name endpoint on the API, exact API endpoint call: https://api.stackexchange.com/2.2/badges/name?order=asc&sort=...
6
votes
1answer
145 views

JavaScript SDK-based workflow never pushes message back from OAuth login_success page on Stack Exchange side

I'm using the JavaScript SDK by Stack Exchange provided with the latest API, and despite following the official instructions & examples it doesn't work - it seems there is a bug which breaks the ...
2
votes
0answers
67 views

Parameter `tagged` in `search/advanced` seems to use `AND` instead of `OR`

It seems that search/advanced has the same problem as in "The tagged parameter does not work with multiple tags" question. When I select c#; .net I only get results tagged both c# and .net: http://...
5
votes
2answers
427 views

The API Key does not work

I have registered an app at https://stackapps.com/apps/register, got a Key right away after I have submitted. But now when I request http://api.stackoverflow.com/0.8/stats?key=MYKEY, I got ...
2
votes
1answer
73 views

Notice field on questions may be absent?

The notice type, that is a field of a question, appears to be optional, yet it is not marked as "may be absent"? For example, when I request questions with a filter that has the notice field checked, ...
5
votes
1answer
96 views

Field “comment_count” is not always returned by API

I am making a request with a custom filter that includes the "comment_count" field of the question type. My custom filter is !RtdMEtslKF6Z()NqpDUFZ58R6twu-.4V48gn0furqA*7_BL1. However, when I'm ...
8
votes
1answer
106 views

Why is comment_count=1 (incorrectly) when this particular filter is used?

We're seeing that, when a particular filter we've created is used, the API will return "comment_count": 1 for questions with no comments. For a search for questions with no answers, ordered by ...
1
vote
1answer
118 views

Implicit Flow Isn't Redirecting

I'm using the WebAuthenticationBroker to allow users to log in to their account: var accessToken = ""; var uri = "https://stackexchange.com/oauth/dialog?redirect_uri=https://localhost.com&...
8
votes
1answer
169 views

Why is /questions API returning deleted questions?

In last few days I have noticed that questions API returns questions that where deleted hours before the API call. This is a short example, if more logs are need to pin point the problem, please ...
2
votes
0answers
57 views

It's taking two calls to /oauth/dialog/ to get an access_token? [duplicate]

When we send this request: https://stackexchange.com/oauth/dialog/?client_id=`client_id`&scope=read_inbox%2cno_expiry%2cwrite_access%2cprivate_info&redirect_uri=https%3a%2f%2fstackexchange....
0
votes
1answer
47 views

wrong results of /search/advanced

I am querying mobile in stackoverflow. The second result is an answer. Results of /search/advanced is giving only questions when queried mobile. This is applicable for all other terms which are to be ...
-3
votes
1answer
76 views

wrong results of api /search/advanced

I am querying for results of /search/advanced. The request I am sending is https://api.stackexchange.com/2.2/search/advanced?key=`key`&access_token=`access_token`&site=stackoverflow.com&...
0
votes
0answers
38 views

`/me/associated` gives ambiguous/wrong response [duplicate]

This is my associated accounts page. No where I can see Meta Stack Overflow profile. But when I run /me/associated with meta_site as parameter to types, I get a response that tells me that I have a ...
11
votes
1answer
321 views

Why is my API quota not resetting after UTC reset?

According to How API Keys Work, the default daily API limit -- which is per site, per day -- is 300. I started with 300, as expected, but over a period of days, I've noticed that the remaining quota ...
6
votes
0answers
59 views

Badge numbers are wildly erroneous for meta accounts returned by the /associated query

There is a serious problem with badge counts on meta sites as returned by the /users/{ids}/associated route. Consider this user (chosen for high volume of meta activity). On Meta Stack Overflow, ...
6
votes
0answers
63 views

The 'should be closed' description in the flag dialog is missing a word

The 'should be closed...' reason has this description (emphasis mine): This question is completely unclear, incomplete, overly-broad, primarily opinion-based or is not about Stack Exchange API, app,...
3
votes
1answer
66 views

The /tags query is not giving me the correct results between two dates?

I'm trying to get the yearly total number of questions that have the tag browserify. I can see that there are questions tagged from this year like this one and that one. The site reports that there ...
6
votes
0answers
77 views

The “advanced search” path returns very wrong results for the `q` parameter

I'm trying to search for a string. It's a hardware identifier 10ec:8168 and should be unique to that make/model of chip. Any questions that mention is should be relevant. But compare the site search ...
3
votes
0answers
90 views

error description: could not parse proxy url

I have seen the answers to the existing two questions on this topic but it has not helped. And the problem still persists so I am re-posting this question. Here is my code $(function(){ SE.init({ ...
1
vote
1answer
50 views

The /questions/{id}/linked method is returning extra questions

Consider the following question on ServerFault: https://serverfault.com/questions/45734/the-coolest-server-names Linked questions: Note that there's only two listed. However, querying: http://api....
1
vote
1answer
68 views

The /top-answer-tags method is not working

I tried the new /top-answer-tags method on Ask Ubuntu, but it isn't working: URL: http://api.askubuntu.com/1.1/users/5/top-answer-tags Output: { "error": { "code": 500, "message": "A ...
2
votes
1answer
62 views

Method /users/{id}/top-answer-tags is returning wrong results

I'm trying the following request: (555004 happens to be my user id) http://api.stackoverflow.com/1.1/users/555004/top-answer-tags and I'm a bit confused by the result: { top_tags: [ { ...
4
votes
1answer
54 views

Reputation changes from accepting answers to questions are not included in reputation results

When querying the /users/{ids}/reputation API route, the results don't include the +2 reputation changes from accepting answers. None of the reputation results from my own reputation history have a ...
1
vote
1answer
31 views

The API /tag stats are notably different from the site totals

Why this discrepancy? --Sep 10 2015 11:26:09 GMT+0530 (IST)-- At that time, the API shows 42010 tags. But the same thing computed on the Stack Overflow tags page is 44496. Is it because of caching?