Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
0answers
10 views

Error invalid_request “OAuth request must be over HTTPS” when starting oauth flow

I'm building an application on top of StackExchange's API for a month now. While I was building the OAuth flow to allow users to authenticate using their StackExchange account, everything was working ...
3
votes
1answer
40 views

Cannot authenticate with OAuth2

I was testing an app and suddenly I can't login any more. Neither my app or the Stack App configuration hasn't changed, so I'm thinking this might be a bug on the API side. The OAuth error seems a ...
1
vote
0answers
21 views

Passing `networkUsers: true` to the `authenticate` method returns `bad_barameter` error

Following the steps provided in the docs to authenticate to stackexchange via the js sdk api, I'm unable to authenticate if I pass the networkUsers: true to the auth call. I'm getting the following ...
-5
votes
0answers
29 views

DEVOPS Personal Access Token Custom defined Scope not Working for Get VSTS Latest Build

Getting 401 Unauthorized, when Personal Access Token given Custom defined Scope for below API: https://docs.microsoft.com/en-us/rest/api/azure/devops/build/latest/get?view=azure-devops-rest-5.1#...
2
votes
0answers
26 views

Stack Exchange search API not returning results with min, max vote count

Query to search for all question with perl6 tag created between Oct 1 - Oct 5 2019. I'm sorting the results by votes. /2.2/search?fromdate=1569888000&todate=1570233600&order=desc&sort=...
0
votes
0answers
20 views

Top Apps & Top Scripts pages not responsive enough

The question lists have been made responsive as part of the new design, but it's not 100% working for the Top Apps and Top Scripts pages; on small-width screens (e.g. my iPhone 7 Plus in portrait mode)...
3
votes
0answers
43 views

API 404's when I try to fetch related tags for the `bin` tag

If you query the API for tags related to [bin]: https://api.stackexchange.com/2.2/tags/bin/related?site=stackoverflow this simply returns: Invalid JSON returned and a 404. (live demo) But it ...
2
votes
1answer
33 views

503 errors on batch get questions endpoint

I receive a lot of "socket hung up" and 503 Service Unavailable on the /questions/{ids} endpoint. I make requests in batches: 10 parallel requests with 15 question ids, interval between each 10-size ...
2
votes
1answer
34 views

What happened to the links to a Stack App mentioned in the documentation about write access?

The documentation about write access states: The application responsible for creating content via the API may be indicated with a link to an app's Stack Apps post. The exact manner of display is ...
1
vote
0answers
26 views

Misaligned label “Stack Apps Post (optional)” on app information page

When editing the application information (from https://stackapps.com/apps/oauth/), the label for the optional Stack Apps Post is misaligned: It should be left-aligned like the other labels; the only ...
1
vote
1answer
27 views

Timeline activities appear to be missing (because creation_date has wrong and useless values)

When I'm looking at my Stack Overflow timeline according to the API, It's missing a lot of events. According to the API, the last thing I did was posting this answer, five days ago, and you can see ...
2
votes
0answers
16 views

List /network-activity methods under Network Methods in the documentation

The API methods /users/{id}/network-activity and /me/network-activity, both return a summary of a user's activity across the Stack Exchange network and do not take a site parameter. They are ...
4
votes
2answers
97 views

Possible bug in the help page?

There are some weird dot things in this help page: api.stackoverflow.com/0.8/help/method?method=users/{id}/badges {Dead link to missing image: http://files.quickmediasolutions.com/stackbug.png} ...
2
votes
1answer
80 views

After successfully retrieving 180 pages, the API gracelessly, semi-silently, fails

I'm trying to synchronize tags using the Stack Exchange API and this works for about 180 pages, but around 180 pages it always ends with an exception that seems to indicate that there is no HTTP ...
4
votes
0answers
29 views

/revisions/{ids} returns wrong body

Since a couple of days, the /revisions/{ids} method returns a wrong value for the body field. An example is this Ask Different post. When viewing the (only) revision on the website, you see that the ...
2
votes
0answers
29 views

Linked questions API call fails for frequently asked questions on Stack Overflow

The Linked Questions API fails for some of the Frequently Asked Questions on Stack Overflow, maybe because of the sheer amount of linked questions they have. As an example, take What is a ...
3
votes
0answers
34 views

Tags are not returned when querying /users/{ids}/answers

I'm querying the API for answers-by-user, and I want the tags belonging to the parent questions. I seem to be seeing intermittent results: sometimes the tags attribute of the response includes the ...
3
votes
0answers
61 views

SE API V1.1 documentation, date errata

The Stack Exchange API, version 1.1, documentation is ever so slightly confusing wherever Unix timestamps are mentioned (perhaps any ranges, I haven't dug too deeply) For instance: todate – Unix ...
1
vote
2answers
88 views

Incorrect Wordpress and Electronics icons

Currently Meta Icon Currently Main Icon With all the other sites (except electronics, which has the same icon for both), Meta has the B&W or sepia icon, while the main site's icon is coloured. ...
8
votes
2answers
109 views

Stack Apps homepage truncates user names

A picture says more than a thousand words: These users aren't called "Bhargav Rac" and "Tunak", but Bhargav Rao and Tunaki. This happens on both the 'apps' and 'scripts' tabs of the Stack Apps ...
2
votes
1answer
59 views

Default listing images aren't served from CDN, fail to load because of certificate error

The default images used on the app/script/library pages aren't pointing to the CDN, so their use of HTTPS causes a certificate error that prevents the image from loading: Could the image sources ...
1
vote
0answers
47 views

The authentication doc gives a wrong domain for authentication

The authentication doc page now lists URL's like: https://stackoverflow.com/oauth https://stackoverflow.com/oauth/access_token etc. While these seem to work, the correct domain is stackexchange.com, ...
3
votes
0answers
145 views

OAuth Dialog rendering problems in iPad

I'm using the implicit OAuth flow for our native iPad app. We're calling the standard URLs in a UIWebView. The Stack Exchange login renders with several UI glitches. The first screen looks correct: (...
3
votes
0answers
73 views

Only Stack Overflow has documentation, but the API erroneously lists documentation privileges for all sites

Privileges related to Stack Overflow Documentation are displaying in every other site's API data. Using Meta Stack Exchange, for example, /2.2/privileges?site=meta returns the following documentation ...
1
vote
3answers
264 views

Icons of beta sites

Icons of beta sites are different form the icons given in the http://stackauth.com/1.0/sites . As example: Original icon of the English Language and Usage is     where http://stackauth....
1
vote
1answer
55 views

Why am I getting an “Access token sent over non-HTTPS request, it has been invalidated” message?

I've been using the Stack Overflow for Teams API for a while now, but since yesterday it stopped working for one of the Teams; that Team also wasn't listed in the Applications (https://stackoverflow....
6
votes
0answers
47 views

Typos in API documentation

From the /posts documentation: Most applications should use the question or answer specific methods, but /posts is available for those rare cases where any activity is of intereset. intereset => ...
2
votes
1answer
73 views

The new implicit authentication dialog doesn't handle comma-delimited scopes

The authentication docs state that the scopes parameter of the URL to which a user should be directed to, for implicit authentication, should be a list of scopes that are delimited by either commas or ...
5
votes
0answers
38 views

OBSOLETE - revisions/{id} is returning an error for locked posts

The API is returning the following error message when I request the revision history for locked posts. Example URL: http://api.stackoverflow.com/1.1/revisions/194812 { "error": { "code": 500, ...
1
vote
1answer
41 views

Why doesn't the API return a 'locked date' for this locked answer?

This answer has been locked, yet when I ask the API about this post it fails to return a locked_date: It's a rather old lock, but I can't see anything suspicious in the timeline or the Post History.
2
votes
0answers
40 views

“Javascript” typo on documentation pages

On page Usage of /sites, it should be JavaScript, not Javascript, in the right sidebar: This obviously also applies to (most/all) API documentation pages, since they share the sidebar.
3
votes
1answer
80 views

top-answerers / top-askers documentation bug: number of results returned incorrect

The top-answerers-on-tags and top-askers-on-tags documentation claim: Returns the top 30 answerers active in a single tag, of either all-time or the last 30 days. and Returns the top 30 askers ...
3
votes
0answers
68 views

OBSOLETE - Unanswered questions with tags returns wrong total

When requesting a list of unanswered questions with a specific tags the total count show the total number of questions for that tag, not the count for the unanswered questions. Using http://api....
0
votes
0answers
24 views

Strange pagination behaviour of /search/excerpts [duplicate]

In an attempt to (automatically) restore broken images* which have originally been included as HTTP links, I've tried to use /search/excerpts to look for candidate posts; specifically, I'm setting the ...
3
votes
1answer
62 views

Paging fails at 10K items for /search on any site but Stack Overflow

There's a problem with requesting more than 10,000 items. With Stack Overflow it works just fine. But with Super User, Server Fault, etc. no items are returned for requests for items after the 10,...
4
votes
1answer
67 views

/questions returns wrong markdown when a suggested edit is improved

The /questions API method returns wrong markdown when the last revisions were made by a suggested edit improved in the review queue. This event leads to two revisions (one for the suggested edit and ...
3
votes
0answers
39 views

OAuth Dialog has all content positioned off-screen

When using https://stackoverflow.com/oauth/dialog, the OAuth dialog renders correctly on my normal browser window. Opening it inside a modal however results in an empty window, because body has a min-...
5
votes
0answers
94 views

“What is meta” should be rephrased

Stackapps.com/help/whats-meta tells that there is "Meta Stack Apps". However there isn't. Stack Apps is its own meta and meta is used to ask meta questions here.
1
vote
1answer
33 views

New questions on live home page display improperly

I was browsing Stack Apps earlier today and a little box popped up indicating that there were new questions. It looked something like this: After clicking the provided link, here is what was ...
1
vote
0answers
48 views

Stack Apps “Welcome Back” banner text isn't centered

This appear to be specific to Stack Apps. The text is centered on every other site I've tried. See below: Compared to how it should appear:
3
votes
1answer
196 views

Stack Exchange OAuth2, explicit access-token response format does not adhere to RFC6749 standard

I'm using the Stack Exchange v2.1 API. I'm using the explicit OAuth 2.0 flow, but it seems that the access token response step does not adhere to the RFC 6749 standard. Specifically, the Stack ...
2
votes
0answers
23 views

.wrapper not sorted correctly in filter edit popup

When editing the filter, e.g. on this API documentation page, all types are sorted alphabetically except for .wrapper which is always shown below answer, instead of above it (or at the end): ...
4
votes
1answer
93 views

Comments have incorrect `can_flag` values for at least 2 different API routes

I am trying to see and show whether a comment on question/answer is flagged by the authenticated user. But whenever I use /questions/{ids}, can_flag is true irregardless of whether the user (me) can ...
6
votes
0answers
61 views

OBSOLETE - /tags fromdate and todate does nothing

Although the help/documentation lists todate and fromdate parameters for tags they do not work. This may be related to tags not having a creation_date. It would be great if we could filter tags by ...
8
votes
1answer
129 views

“Informed” badge shown as Next badge, but doesn't exist on this site

On my profile page, the Informed badge is shown as the next badge to obtain: Clicking it even shows a popup with a link to the Tour page, but it looks quite different from other SE sites. Looking at ...
5
votes
1answer
94k views

sorting ascending vs descending

I don't understand the difference between ascending and descending? Surely ascending means the most active/recent/popular/A first, and descending means the least active/recent/popular/Z first? But it ...
8
votes
1answer
575 views

Keep getting HTTP 406

Not sure if this is a user or an API problem, but I keep getting HTTP 406 Not Acceptable when making API calls (for example http://api.stackoverflow.com/0.8/stats) from either IE 8 or Chrome 6. Here ...
6
votes
0answers
35 views

Docs say the API returns a user's age, but it doesn't (anymore)

The doc page says that the user object returns an age property (for those users that specified an age). But the API  no  longer  does.   (Plus spot checks of users that had age in ...
5
votes
1answer
76 views

Typos on api.stackexchange.com/docs/js-lib

Under the Authentication section on https://api.stackexchange.com/docs/js-lib, there are a few typos (emphasis mine): scope (optional) – an array of scopes to request during authentication, valid ...
2
votes
0answers
26 views

Spelling mistake in API Documentation's “Authentication” page

Can you find the spelling mistake in "Unregistered Users" (last section) of the Authentication page? In case you're not in the mood for games, here is it: This is actually a correct spelling - of ...