Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
7
votes
1answer
286 views

After successfully retrieving 180 pages, the API gracelessly, semi-silently, fails

I'm trying to synchronize tags using the Stack Exchange API and this works for about 180 pages, but around 180 pages it always ends with an exception that seems to indicate that there is no HTTP ...
5
votes
1answer
121 views

Two minor typos in the API help

In http://api.stackoverflow.com/0.8/help /users/{id}/answers Gets answer summary informatino for the user with 'id'. and in the Returns section of http://api.stackoverflow.com/0.8/help/method?method=...
3
votes
1answer
56 views

Minor typo on help page

On the API Routes help page, this: /users/{id}/favorites Gets summary information for the questions that have been favorited a set of users. should probably be: /users/{id}/favorites Gets ...
1
vote
0answers
24 views

high_resolution_icon_url points to a non-existing image for Area 51 Discuss

In 2013 this bug was reported: Not all sites are returning Hi Res icons Since then a lot has improved. Most urls found in high_resolution_icon_url on the site type as returned by the /sites endpoint ...
3
votes
0answers
19 views

Formatting and formatted content is missing for body in search excerpts call

The body returned by the search excerpts call seems to omit formatting and sometimes even formatted content. Example calls follow for this question: Does `inquestion` support multiple question ids? ...
3
votes
1answer
110 views

Permission request form is broken, approve button is hidden, css variables are missing

You can check that form doesn't work with this link https://stackoverflow.com/oauth?client_id=17581&scope=no_expiry&redirect_uri=http://functional.localdomain:3449/login/github
1
vote
1answer
58 views

Wrong sorting parameter in documentation for question/{ids}/answers

It looks like that in the question/{ids}/answers documentation, there is a mistake: votes – score Shouldn't this be votes – votes
3
votes
1answer
256 views

Stack Exchange OAuth2, explicit access-token response format does not adhere to RFC6749 standard

I'm using the Stack Exchange v2.1 API. I'm using the explicit OAuth 2.0 flow, but it seems that the access token response step does not adhere to the RFC 6749 standard. Specifically, the Stack ...
5
votes
1answer
128 views

Site in closed beta but api working

Webapps has been added yesterday, website is in closed beta and it's not possible to see something on the website when you are not logged. But if you use the API you can get information. http://api....
2
votes
0answers
91 views

Login problem on devices pre Windows Phone 8.1 Update 1

I have recently published an app for browsing Stack Exchange websites and a major feedback I received from users was about the inability to use oauth login form while logging into the app. The ...
0
votes
1answer
38 views

Should status-reproduced be made a mod-only tag?

status-review has been recently made a mod-only tag, but status-reproduced remains a normal blue tag. While not currently used on any questions (except this one, for demonstration), eventually it ...
4
votes
1answer
145 views

Cannot authenticate with OAuth2

I was testing an app and suddenly I can't login any more. Neither my app or the Stack App configuration hasn't changed, so I'm thinking this might be a bug on the API side. The OAuth error seems a ...
3
votes
1answer
97 views

400 - Bad Request - Invalid URL errors with HTML response

Since a few weeks, I'm getting 400 - Bad Request errors now and then, on pretty standard API calls like fetching post details. This is the response I get: <DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD ...
2
votes
0answers
215 views

window.opener is null in Stack Exchange login_success page

I am using the JavaScript SDK to authenticate Stack Exchange users in our application. But the dialog stays in "Authorizing Application" page, as I found there is a error thrown in this page:...
2
votes
1answer
29 views

Even though status-review has been made a moderator-only tag, it remains blue on this post

On this answer, status-review is mentioned. For whatever reason, the tag appeared as blue instead of red. I've also noticed that it does not appear on this post for some reason. I thought that ...
5
votes
2answers
115 views

'Informed' badge doesn't exist on site, but is still being promoted

The issue of a non-existent badge being promoted has been brought up before, but the following still happens: This will likely disappear once I get another badge (soon after posting this question :), ...
2
votes
0answers
34 views

The fieldnames in the error message do not match the names used on the form

When you register an app here there are 4 fields that are required: Application Name Description OAuth domain Application Website Leaving those fields empty returns this error message: Image from I ...
0
votes
0answers
44 views

`/me/associated` gives ambiguous/wrong response [duplicate]

This is my associated accounts page. No where I can see Meta Stack Overflow profile. But when I run /me/associated with meta_site as parameter to types, I get a response that tells me that I have a ...
-5
votes
1answer
107 views

wrong results of api /search/advanced

I am querying for results of /search/advanced. The request I am sending is https://api.stackexchange.com/2.2/search/advanced?key=`key`&access_token=`access_token`&site=stackoverflow.com&...
2
votes
0answers
210 views

The Authentication Problem of WebAuthenticationBroker Class in .NET 4.6

I have a problem when you test the Stack Exchange Authentication API to WebAuthenticationBroker. If you proceed with authentication, such as screenshots it will continue to appear only in progress. . ...
4
votes
1answer
96 views

Why is my quota constantly decreasing?

I registered an app today (API v2) for the first time (App ID 47, LaServ), and let it run a bit with its new key. It's the only API app running on this IP (I rent the IP as part of a VPS package). ...
2
votes
1answer
75 views

Oddity with migration data from questions

Take a look at this question on SuperUser. Apparently, it was migrated from ServerFault, and was originally asked by user 3d1l. However, now look at the API result: http://api.superuser.com/1.0/...
7
votes
1answer
79 views

The 'should be closed' description in the flag dialog is missing a word

The 'should be closed...' reason has this description (emphasis mine): This question is completely unclear, incomplete, overly-broad, primarily opinion-based or is not about Stack Exchange API, app,...
1
vote
1answer
50 views

Bugs in API 2.2 "/search/advanced" with a "q" parameter

How can we handle these problems? Result for sort=relevance&order=desc is similar to sort=relevance&order=desc. Very poor caching system: After some queries, you may receive the same results ...
1
vote
0answers
36 views

StackExchange API explicit oauth2 json doesn't return status 400

It is said here that if the request failed, it will return error with HTTP status code 400 but I'm getting HTTP status code 200 even when it is returning an error. I'm hitting https://stackoverflow....
3
votes
0answers
50 views

Pluralisation bugs in /apps/oauth

In the Manage your applications page, if 1 user has authorized and has been given an access token, the site shows 1 users instead of user: In addition, if you have one application, it shows 1 ...
2
votes
1answer
97 views

Misaligned label "Stack Apps Post (optional)" on app information page

When editing the application information (from https://stackapps.com/apps/oauth/), the label for the optional Stack Apps Post is misaligned: It should be left-aligned like the other labels; the only ...
4
votes
1answer
54 views

Please migrate the question templates to CommonMark

We have three templates for new questions (for apps, libraries and scripts): They'll insert a body like this: <!-- thumbnail: https://example.com/some-image.png --> <!-- version: 1.0 --> ...
0
votes
0answers
57 views

Error invalid_request "OAuth request must be over HTTPS" when starting oauth flow

I'm building an application on top of StackExchange's API for a month now. While I was building the OAuth flow to allow users to authenticate using their StackExchange account, everything was working ...
1
vote
0answers
44 views

"edited" key always return false. even though it shows edited on site

CommentID: 1193255 On site Meta Stack Exchange The Api returns edited as false However if you see the comment itself, you can see it has been edited. Is there something that I am missing here?
1
vote
0answers
37 views

Can I have more than one OAuth Domain?

I tried to set more than one OAuth Domain, but seems to it's not working. I tried to set them separated by comma or space, but got redirect_uri - must be under an apps registered domain error message. ...
3
votes
1answer
80 views

StackApps Captcha doesn't work: "Invalid domain for site key"

The Captcha page on this site doesn't seem to be set up correctly, it shows an error message: ERROR for site owner:Invalid domain for site key
3
votes
1answer
43 views

Wrong results for fetch timeline from offset

To get the timeline for a question I am sending this request: https://api.stackexchange.com/2.2/questions/63299112/timeline?site=stackoverflow&fromdate=1597649222 I am getting empty results: {&...
1
vote
0answers
24 views

API returns flags options for election comments while flagging them isn't possible

When trying to retrieve the flag options on a comment, e.g. on the currently active one on Skeptics.SE (but it works for any election): https://api.stackexchange.com/docs/comment-flag-options#id=...
12
votes
1answer
398 views

Why is my API quota not resetting after UTC reset?

According to How API Keys Work, the default daily API limit -- which is per site, per day -- is 300. I started with 300, as expected, but over a period of days, I've noticed that the remaining quota ...
2
votes
0answers
31 views

/me/associated doesn't return meta sites anymore

The documentation of /me/associated says: You can filter the network_users returned by this method with the types parameter. Specify, semicolon delimited, main_site or meta_site to filter by site. ...
5
votes
1answer
389 views

API stopped allowing CORS requests

I'm currently using the API via JavaScript AJAX calls and it all of a sudden stopped allowing CORS requests. I'm on localhost and I tried uploading my code to live and am still getting: Access to ...
2
votes
1answer
87 views

"Javascript" typo on documentation pages

On page Usage of /sites, it should be JavaScript, not Javascript, in the right sidebar: This obviously also applies to (most/all) API documentation pages, since they share the sidebar.
5
votes
1answer
150 views

Few typos in the documentation pages

https://api.stackexchange.com/docs/vectors When passing a vector, sepeate each id with a semicolon. For example, /users/1;2;3;4;5?site=somesite would fetch users with ids 1 through 5 on somesite. ...
8
votes
1answer
111 views

Typos in API documentation

From the /posts documentation: Most applications should use the question or answer specific methods, but /posts is available for those rare cases where any activity is of intereset. intereset => ...
5
votes
1answer
117 views

API docs titled "v2.0"; should be "v2.1"

The documentation is titled "StackExchange API v2.0"... this should be updated to "v2.1" as it's not readily obvious that version 2.1 has been published otherwise. https://api.stackexchange.com/docs
2
votes
0answers
37 views

Spelling mistake in API Documentation's "Authentication" page

Can you find the spelling mistake in "Unregistered Users" (last section) of the Authentication page? In case you're not in the mood for games, here is it: This is actually a correct spelling - of ...
2
votes
0answers
35 views

Wrong error message when attempting to edit a locked answer

When attempting to edit a locked answer like this one via the /answers/{id}/edit API method, I get an error message: Account is not allowed to suggest edits I have the privilege to edit the post, ...
2
votes
0answers
38 views

Stack Exchange search API not returning results with min, max vote count

Query to search for all question with perl6 tag created between Oct 1 - Oct 5 2019. I'm sorting the results by votes. /2.2/search?fromdate=1569888000&todate=1570233600&order=desc&sort=...
3
votes
0answers
57 views

API 404's when I try to fetch related tags for the `bin` tag

If you query the API for tags related to [bin]: https://api.stackexchange.com/2.2/tags/bin/related?site=stackoverflow this simply returns: Invalid JSON returned and a 404. (live demo) But it ...
2
votes
1answer
55 views

503 errors on batch get questions endpoint

I receive a lot of "socket hung up" and 503 Service Unavailable on the /questions/{ids} endpoint. I make requests in batches: 10 parallel requests with 15 question ids, interval between each 10-size ...
2
votes
1answer
55 views

What happened to the links to a Stack App mentioned in the documentation about write access?

The documentation about write access states: The application responsible for creating content via the API may be indicated with a link to an app's Stack Apps post. The exact manner of display is ...
2
votes
1answer
40 views

Timeline activities appear to be missing (because creation_date has wrong and useless values)

When I'm looking at my Stack Overflow timeline according to the API, It's missing a lot of events. According to the API, the last thing I did was posting this answer, five days ago, and you can see ...
2
votes
0answers
37 views

List /network-activity methods under Network Methods in the documentation

The API methods /users/{id}/network-activity and /me/network-activity, both return a summary of a user's activity across the Stack Exchange network and do not take a site parameter. They are ...
4
votes
2answers
106 views

Possible bug in the help page?

There are some weird dot things in this help page: api.stackoverflow.com/0.8/help/method?method=users/{id}/badges {Dead link to missing image: http://files.quickmediasolutions.com/stackbug.png} ...

1
2 3 4 5
9