Reputation
533
Next privilege 1,000 Rep.
See votes, expandable usercard
Badges
1 4 13
Impact
~1k people reached

  • 0 posts edited
  • 1 helpful flag
  • 15 votes cast
Jan
8
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
@Rory: There's some issue with the Skeptics site favicon that was causing the PNG image assembly to fail. I've patched the PNG generation to skip over favicons that fail in that way, so your PNG should work now, though that favicon is missing.
Jan
7
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
added 162 characters in body
Jan
7
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
added 87 characters in body
Jan
7
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
The just-released revision that uses the account id instead of the association id should make se-flair work for you now.
Jan
7
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
@Rory: I suspect you may have been hitting the same issue as Joost. If you try it now, you should get a different URL that works: se-flair.appspot.com/1098500
Jan
7
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
@Joost: New URL: se-flair.appspot.com/1893844
Jan
7
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
added 96 characters in body
Dec
16
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
This appears to be the same issue that I already reported for another user, so I've edited that question to add your case as well.
Dec
16
revised API v1.1 users call returns association_id for which the Stack Exchange web site has no profile
added 555 characters in body
Nov
9
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
@Joost: My guess is that it's a glitch in the account-association data in some fashion, so I posted a question here asking about it: stackapps.com/q/3756/2490
Nov
9
asked API v1.1 users call returns association_id for which the Stack Exchange web site has no profile
Oct
30
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
@Joost: The association ID returned for your account by the API (v1.1) is apparently wrong or broken (from what the API returns, stackexchange.com/users/705af49e-38d2-1c16-b05a-f49e35176016 should be your SE-wide profile, but it's a 404 page). I'll see if there's any way that I can work around it later tonight.
May
18
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
Copy edited. Used the official names of sites -see http://stackoverflow.com/legal/trademark-guidance, "Proper Use of the Stack Overflow and Stack Exchange Name".
May
18
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
deleted 3 characters in body
May
16
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
added 109 characters in body
May
16
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
added 123 characters in body
Apr
19
awarded  Announcer
Mar
24
revised se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
added 156 characters in body
Mar
2
comment se-flair: HTML combined Stack Exchange site flair
@Giorgi: It should be fixed now.
Feb
11
comment Expose the contents of the “accounts” tab of the SE network profile as machine-readable data
If this is status-completed, could you post an answer with at least a link to the relevant documentation (which I could then mark as accepted)?