Indicates that a feature request has been implemented, a bug has been fixed, or another type of request has been processed.

learn more… | top users | synonyms

2
votes
1answer
75 views

Include range [1, 100] on pagesize

I see that "range" is being used to indicate valid range on most numeric parameters, e.g. 32-bit integer, range [0, 2,147,483,647] 32-bit integer, range [1, 2,147,483,647] The smaller valid range ...
2
votes
1answer
82 views

Why answers don't have a “locked” attribute?

When looking at an answer, I can see that there is no locked_date attribute, like there is for questions. IIRC, answers can be locked by moderators. Also, if a post is unlocked, is that field ...
1
vote
3answers
107 views

StackAuth returning 404?

http://stackauth.com/1.0/sites http://stackauth.com/1.0/help Both of these are currently returning 404 Not Found. What's up with that?
1
vote
3answers
246 views

Icons of beta sites

Icons of beta sites are different form the icons given in the http://stackauth.com/1.0/sites . As example: Original icon of the English Language and Usage is where http://stackauth.com/1.0/sites ...
1
vote
1answer
482 views

Problem accessing API endpoints from Google App Engine

I'm experiencing a weird problem on StackPrinter hosted on Google App Engine. It seems that the application can't reach several endpoints like Super User or Server Fault; Stack Overflow and other ...
1
vote
1answer
111 views

Last activity date

It would be useful if the API allowed you to return items based on their last activity date. Let's take a question for example. /questions/fromlastactivitydate=XYZ&tolastactivitydate=XYZ All ...
1
vote
1answer
19 views

The “Get Started” section in the sidebar only mentions API 2.0 and API 1.1

Now that API 2.1 is "public, frozen, and out the door" shouldn't we update the "Get Started" section in the sidebar on the right side of the screen. It talks about API 2.0 and API 1.1 but doesn't ...
1
vote
1answer
25 views

Inbox unread since parameter not working

The since parameter of /inbox/unread no longer seems to work. I enter a date after the creation date of the item currently unread in my inbox and still the item is returned. I try putting in ...
1
vote
1answer
34 views

/questions/{id}/linked is failing for this question on ServerFault.

This route is reporting an error: http://api.serverfault.com/1.1/questions/45734/linked Incidentally, I discovered this error thanks to my handy tool StackStatus, which runs a status check on the ...
1
vote
1answer
42 views

StackAuth 1.1 API reports a site without a site_name

Calling the StackAuth 1.1 API associated method for a particular user returns one site with no site_name property (the one for which the user_id is 349). I cannot find a matching account in ...
1
vote
3answers
138 views

API not returning anything near the actual website

The API /questions page is not returning anything like the list of questions on the actual SO site. This is the first question of the 0.8/questions { "total": 705769, "page": 1, "pagesize": ...
1
vote
1answer
123 views

questions/{id} API method: pagesize parameter?

I'm trying to get the lightest data about a given question id because i just need the question's title. With this call: http://api.stackoverflow.com/0.8/questions/1598715?pagesize=1 i get ...
1
vote
1answer
50 views

Off-by-one error in fromdate processing

When running a query with a given fromdate value, values which match fromdate - 1 are returned. An example: When using fromdate=1367715851 results will be returned which have a creation_date of ...
1
vote
1answer
15 views

No token field in the docs test page for /me/reputation-history

There is no form field for an access token at: https://api.stackexchange.com/docs/me-reputation-history https://api.stackexchange.com/docs/me-full-reputation-history After attempting to Run the ...
1
vote
1answer
14 views

Question count missing from network_user

Docs state that you get an int question_count from a network_user object but I'm not getting these fields back anymore - even when testing from https://api.stackexchange.com/docs/me-associated-users ...
1
vote
1answer
48 views

/me API endpoint returning 500 error

I'm making an authenticated call to /me: https://api.stackexchange.com/2.0/me?access_token=[redacted]&site=stackoverflow&key=[redacted] But it's returning: ...
1
vote
1answer
35 views

Typo in throttle violation error message

I was just playing around with the API locally and got throttled for the questions and answers methods (the only two I was using). Anyway, I noticed there’s a small typo in the error message that’s ...
1
vote
1answer
13 views

Dead link in documentation

On the docs for question timelines the link for "Question" points to /docs/type/question when it should point to /docs/types/question
1
vote
1answer
23 views

Running queries from the Documentation pages hangs browser for minutes at a time

I've been playing with some queries on the documentation page, and I've noticed that it's taking an abnormally long time to load even reasonably sized API call results: ...
1
vote
1answer
26 views

There is a typo in the authentication documentation

There is a typo on this documentation page. It says "The explcit OAuth 2.0 flow" but it should say "The explicit OAuth 2.0 flow".
1
vote
1answer
21 views

Minor typo in /tags/{tag}/top-askers/{period}

The discussion for the above method says "Returns the top 30 answerers active in a single tag, of either all-time or the last 30 days." It should be corrected as askers.
1
vote
1answer
17 views

Documentation of /users/{id}/top-answer-tags conflicts with implementation.

According to the documentation: /users/{id}/top-answer-tags or /me/top-answer-tags – Get the top 30 tags (by score) a single user has posted answers in. However in practice, when retrieving data ...
1
vote
1answer
33 views

read item in unread inbox method again

I'm getting a read item in the inbox/unread method, again. This happened before, but I can't find the post about it (I'm pretty sure you fixed/explained it). But the item is very old, not a cache ...
1
vote
1answer
48 views

No award_count field on any badges

The docs say the default filter includes award_count, and I've made a filter with it in. But no award_count is returned on any badge route. The exception being when a badge item is returned in ...
1
vote
1answer
32 views

Authentication Statistics are the same for all apps

I know the stats are new, I'm not sure if they are still in development. But they are identical for the 3 apps I have registered, given that the app's id is in the URL of the stats page, I guess the ...
1
vote
1answer
43 views

Quota remaining is negative

I think I must be doing something very stupid, that I just can't see I just registered an app, in the last ~10 minutes. I have just been going to the /info route, no authentication or anything else. ...
1
vote
1answer
19 views

Can I get the FAQ ordering via the API?

StackExchange sites have a feature to order by FAQ, e.g.: Screenshot This is in fact an ordering by the number of related questions and often produces very nice results. Can you get that ordering ...
1
vote
1answer
36 views

/stats is broken on OnStartups

The following URL is returning an object that is missing some data: http://api.onstartups.stackexchange.com/1.1/stats The entire site object is missing from the returned data. Other sites, such ...
1
vote
1answer
24 views

nottagged only works when tagged is set (/search)

On the /search route, the nottagged parameter doesn't work properly (at least it isn't specially documented to only work at certain times) For example: ...
1
vote
1answer
118 views

Reputation query doesn't match that on SO

This morning, at 2011-04-06 00:22:38Z, I received a question upvote for this question. That shows up as giving me 5 reputation when looking at the Stack Overflow reputation page. However, when I use ...
1
vote
1answer
47 views

The /questions/{id}/linked method is returning extra questions.

Consider the following question on ServerFault: http://serverfault.com/questions/45734/the-coolest-server-names Linked questions: Note that there's only two listed. However, querying: ...
1
vote
1answer
32 views

fromdate is ignored for /posts/{id}/comments requests

The api docs: http://api.stackoverflow.com/1.0/help/method?method=posts/{id}/comments The test request. You can see comment itself here, it's four months old, while cutoff date in request is less ...
1
vote
1answer
67 views

Associated accounts is broken for this user

When I retrieve associated accounts for Joel Coehoorn using this query it only includes Programmers.SE and Webmasters.SE despite the fact that I retrieved the association key from a query to SU. The ...
1
vote
1answer
109 views

MSO is not being returned in StackAuth's /users/{id}/associated route

In looking into a StackFlair issue, I have discovered that MSO is not being returned as part of a user's associated accounts. Please see my associated accounts according to the api. Note that there ...
1
vote
1answer
54 views

An associated query is returning a partial record for a particular user

This query returns (in addition to several complete records) this incomplete one: { "user_id": 2196, "user_type": "registered", "display_name": "Wil", "reputation": 151, "email_hash": ...
1
vote
1answer
137 views

Game developer's logo isn't working.

See here: http://stackmobile.com/ - towards the bottom Neither the main logo, nor the meta logo is workin.
1
vote
1answer
56 views

Pro Webmasters Meta API not working.

Try this: http://api.meta.webmasters.stackexchange.com/0.9/questions?type=jsontext I can't get it to work, even though it's listed in StackAuth.
1
vote
1answer
158 views

stackauth throwing 503 (in html format) after just a few /users/{id}/associated requests

After 5-8 successful requests 503 error, in html format, are being thrown. The requests are unique and consecutive, no api abuse is occurring. A related, but critical, concern is that any error ...
1
vote
1answer
83 views

Problems with the Site Icons

I'm having trouble with the WebApps icon being returned from the /sites method. Namely, the image is composed of a larg white rectangle with a very small guy in the middle. Why can't the guy take ...
1
vote
1answer
81 views

/questions/{id}/timeline throwing 500 instead of 404

Kevin, you fixed this bug some time ago, would you like to tag it as status-complete? Sometime last week, this route stopped throwing 404 like the rest of my 'bad id' tests and started throwing 500. ...
1
vote
1answer
60 views

Problem getting a users answers within a date range

This issue is similar to http://stackapps.com/questions/768/problem-getting-a-users-questions-within-a-date-range. Only this time I'm calling a different api and getting unexpected results. I'm ...
1
vote
1answer
69 views

/users/{id}/tags - broken

looks like touching the id parameter description broke the internet. http://api.stackoverflow.com/0.8/users/242897/tags should/was working 6/1/2010 -1:11AM - working
1
vote
1answer
71 views

Position required parameters at the top of help pages

The required id parameter for ...a lot of API routes... is now placed at the bottom of the page. It makes more sense to place required parameters at the top of the page with a slight separation, like ...
1
vote
1answer
47 views

Revision help URL contains wrong header

There are two revision urls listed on the help page but they both seem to contain the same detailed information. The header for the non-guid version contains the url for the one that takes a guid. ...
1
vote
2answers
142 views

errors/{id} documentation : 500 Internal Server Error

On Documentation page, clicking on errors/{id} returns 500 Internal Server Error EDIT: Fixed!
1
vote
1answer
25 views

Answer up/down vote count not being returned in filter

As the picture shows, the up_vote_count and down_vote_count answer properties are selected but not returned. What gives?
1
vote
1answer
103 views

Implicit OAuth flow is not working when the user is not logged in.

Here is the URL I am trying to use: https://stackexchange.com/oauth/dialog?client_id=120&scope=read_inbox,no_expiry&redirect_uri=https://stackexchange.com/oauth/login_success This works ...
1
vote
1answer
23 views

/users/{ID}/reputation is returning a 500 error.

The following API request: http://api.stackexchange.com/2.0/users/235/reputation?filter=%21DnBO_&site=askubuntu&page=1 ...is returning an error: { error_id: 500, error_name: ...
1
vote
1answer
29 views

Failed beta sites are showing up in the /sites method.

3D Graphics and Game of Go are both failed beta sites. I would not expect them to show up in the /sites list - but they do. Indeed, attempting to list questions on one of the sites fails: ...
1
vote
1answer
26 views

The /users/{id}/timeline route is reporting incorrect totals

It seems that the /users/{id}/timeline route is returning an incorrect total. For example, the following URL is reporting a total of 1607 items: http://api.stackapps.com/1.1/users/7789/timeline ...