Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

learn more… | top users | synonyms

1
vote
1answer
46 views

Quota remaining is negative

I think I must be doing something very stupid, that I just can't see I just registered an app, in the last ~10 minutes. I have just been going to the /info route, no authentication or anything else. ...
1
vote
1answer
36 views

/stats is broken on OnStartups

The following URL is returning an object that is missing some data: http://api.onstartups.stackexchange.com/1.1/stats The entire site object is missing from the returned data. Other sites, such ...
1
vote
1answer
69 views

Incorrect Wordpress and Electronics icons

Currently Meta Icon Currently Main Icon With all the other sites (except electronics, which has the same icon for both), Meta has the B&W or sepia icon, while the main site's icon is coloured. ...
1
vote
1answer
26 views

Error occurs when retrieving timeline for this question

Here is the question: http://meta.stackoverflow.com/questions/51812/the-api-sandbox Here is the API URL: http://api.meta.stackoverflow.com/1.1/questions/51812/timeline?pagesize=100?page=2 Here is ...
1
vote
1answer
24 views

nottagged only works when tagged is set (/search)

On the /search route, the nottagged parameter doesn't work properly (at least it isn't specially documented to only work at certain times) For example: ...
1
vote
1answer
122 views

Reputation query doesn't match that on SO

This morning, at 2011-04-06 00:22:38Z, I received a question upvote for this question. That shows up as giving me 5 reputation when looking at the Stack Overflow reputation page. However, when I use ...
1
vote
1answer
47 views

The /questions/{id}/linked method is returning extra questions.

Consider the following question on ServerFault: http://serverfault.com/questions/45734/the-coolest-server-names Linked questions: Note that there's only two listed. However, querying: ...
1
vote
1answer
32 views

fromdate is ignored for /posts/{id}/comments requests

The api docs: http://api.stackoverflow.com/1.0/help/method?method=posts/{id}/comments The test request. You can see comment itself here, it's four months old, while cutoff date in request is less ...
1
vote
1answer
68 views

Associated accounts is broken for this user

When I retrieve associated accounts for Joel Coehoorn using this query it only includes Programmers.SE and Webmasters.SE despite the fact that I retrieved the association key from a query to SU. The ...
1
vote
1answer
109 views

MSO is not being returned in StackAuth's /users/{id}/associated route

In looking into a StackFlair issue, I have discovered that MSO is not being returned as part of a user's associated accounts. Please see my associated accounts according to the api. Note that there ...
1
vote
1answer
55 views

An associated query is returning a partial record for a particular user

This query returns (in addition to several complete records) this incomplete one: { "user_id": 2196, "user_type": "registered", "display_name": "Wil", "reputation": 151, "email_hash": ...
1
vote
1answer
74 views

user 'about_me' field suggested_buffer_size is too small

the suggested_buffer_size of user.about_me is currently 3000. it is apparent that this is the server-side field length. the problem is that the text is stored server-side in markdown but when served ...
1
vote
1answer
69 views

question.migrated.to_site null

http://api.stackoverflow.com/1.0/questions/322108?sort=activity&order=desc { "total": 1, "page": 1, "pagesize": 30, "questions": [ { "tags": [ "discussion", ...
1
vote
1answer
99 views

new throttle does not differentiate between api requests and requests made from viewing the site

Update: I am unable to reproduce the case of interactive browsing affecting app quota. And will concede that the failures that prompted this post were likely far edge cases. The remaining issue of a ...
1
vote
2answers
34 views

nottagged parameter not documented

It appears that the /questions method still takes the nottagged which specifies a list of tags to exclude questions by but this parameter is not mentioned in the documentation. Is this parameter ...
1
vote
1answer
138 views

Game developer's logo isn't working.

See here: http://stackmobile.com/ - towards the bottom Neither the main logo, nor the meta logo is workin.
1
vote
1answer
56 views

Pro Webmasters Meta API not working.

Try this: http://api.meta.webmasters.stackexchange.com/0.9/questions?type=jsontext I can't get it to work, even though it's listed in StackAuth.
1
vote
1answer
163 views

stackauth throwing 503 (in html format) after just a few /users/{id}/associated requests

After 5-8 successful requests 503 error, in html format, are being thrown. The requests are unique and consecutive, no api abuse is occurring. A related, but critical, concern is that any error ...
1
vote
1answer
84 views

Problems with the Site Icons

I'm having trouble with the WebApps icon being returned from the /sites method. Namely, the image is composed of a larg white rectangle with a very small guy in the middle. Why can't the guy take ...
1
vote
1answer
82 views

/questions/{id}/timeline throwing 500 instead of 404

Kevin, you fixed this bug some time ago, would you like to tag it as status-complete? Sometime last week, this route stopped throwing 404 like the rest of my 'bad id' tests and started throwing 500. ...
1
vote
1answer
60 views

Problem getting a users answers within a date range

This issue is similar to http://stackapps.com/questions/768/problem-getting-a-users-questions-within-a-date-range. Only this time I'm calling a different api and getting unexpected results. I'm ...
1
vote
1answer
57 views

Inconsistent sort ordering on users?

I'm trying to get a list of the 10 oldest users. This is the endpoint I'm using: http://api.stackoverflow.com/0.8/users?key=(key)&order=asc&sort=creation&pagesize=10&page=0 ...
1
vote
1answer
71 views

/users/{id}/tags - broken

looks like touching the id parameter description broke the internet. http://api.stackoverflow.com/0.8/users/242897/tags should/was working 6/1/2010 -1:11AM - working
1
vote
1answer
125 views

Why is sort by name reverse alphabetical?

It makes sense that reputation or date should sort descending, but name? I tested both /users and /tags and they sort reverse alphabetical, so Z before A. Is that by design or just a side effect of ...
1
vote
1answer
47 views

Revision help URL contains wrong header

There are two revision urls listed on the help page but they both seem to contain the same detailed information. The header for the non-guid version contains the url for the one that takes a guid. ...
1
vote
2answers
144 views

errors/{id} documentation : 500 Internal Server Error

On Documentation page, clicking on errors/{id} returns 500 Internal Server Error EDIT: Fixed!
1
vote
1answer
95 views

Possible Bug With positive_rep Field?

I'm looking through my /users/{id}/reputation and I think I see a possible bug regarding how positive_rep is calculated when someone upvotes your question. ...
1
vote
0answers
26 views

Login problem on devices pre Windows Phone 8.1 Update 1

I have recently published an app for browsing Stack Exchange websites and a major feedback I received from users was about the inability to use oauth login form while loging into the app. The ...
1
vote
0answers
19 views

/me/inbox is not returning most recent items

Looks like /me/inbox is either a bit behind or it's not supposed to be realtime. Explanation: for a comment that I received 4 hours ago It's not returned in the API: ...
1
vote
0answers
17 views

Max score with tagged works incorrectly for /questions, correctly for /search

When I look for questions tagged java from the first week of September 2014 with a minimum score of 10 like this: ...
1
vote
0answers
11 views

/revisions/{ids} returns results where revision_number is always 1

As of now, Code Review Question 59285 has three revisions, excluding the original question. If I fetch those three revisions using the API, I see that all of them have revision_number set to 1. ...
1
vote
0answers
124 views

Error: Cannot return to provided redirect_uri

I am trying Stack Exchange OAuth in local Magento site. I tried this URL: $url = ...
1
vote
0answers
24 views

Application icon on authorization page isn't loading

I can't seem to get the application icon for Stack Applet to display on the authorization page. (I'm using the implicit flow.) The URL that I open the browser to is: ...
1
vote
0answers
223 views

OAuth login fails for Stack Exchange and Facebook, but not Google

I'm integrating with Stack Exchange API on iOS 6 & 7. To authenticate, I load up a UIWebView with the OAuth page. Google login works well, but Stack Exchange and Facebook do not. Are these ...
1
vote
0answers
30 views

Get Token button in “Try it” doesn't give me a key in IE11

When I visit for example the timeline docs to try that api I need to get a token first by clicking 'Get Token'. In IE11 (win 7/x64) this is broken. A window does pop-up but there is never a key ...
1
vote
0answers
8 views

The reputation_change field is missing from the reputation results on some CW posts

When querying the /users/{ids}/reputation API route, the reputation_change field is missing from the results on community-wiki answers. I think the reputation type should always include this field, ...
1
vote
0answers
44 views

Why is there a difference between “questions” and “search” in API?

I have a query to find the number of questions tagged java from 2012-08-01 to 2013-08-01. Running this using both /questions and /search produces different results: ...
1
vote
0answers
129 views

/oauth/access_token not redirecting back to my redirect_uri

I am trying to implement Stack Exchange using oAuth 2.0. I am able to get CODE but, when I try to get access_token through this code: <?php if(isset($_GET['code'])) { ?> <form method="POST" ...
1
vote
0answers
105 views

Stack Exchange OAuth2, explicit access-token response format does not adhere to RFC6749 standard

I'm using the Stack Exchange v2.1 API. I'm using the explicit OAuth 2.0 flow, but it seems that the access token response step does not adhere to the RFC 6749 standard. Specifically, the Stack ...
1
vote
0answers
24 views

The 2.1, “similar” path is returning empty results

I've been a happy user of the /2.1/similar Stack Exchange API for a while. But, at some point within the last 24 hours, or so, it started returning empty results (but otherwise reporting everything as ...
1
vote
1answer
61 views

Not possible to login to approve or reject access to application on Windows Phone 7 device

I'm making an app for Windows Phone using the Stack Exchange API but I'm having a bit of trouble when I try to let the user approve the application (using client side flow). I open a web browser at ...
1
vote
0answers
125 views

Unread messages in inbox query shows older inbox messages

I am using the /inbox/unread route to get the unread messages in a user's inbox. Recently (over the last couple of months, perhaps) I have noticed that the entries returned from this route initially ...
1
vote
1answer
24 views

The inname parameter does not work with multiple parameters

I am trying to get details by passing semicolon delimited list in inname paramter but it is not working. I tried below API call: ...
1
vote
0answers
41 views

Stack Apps “Welcome Back” banner text isn't centered

This appear to be specific to Stack Apps. The text is centered on every other site I've tried. See below: Compared to how it should appear:
1
vote
0answers
94 views

Issue: OAuth login process does not fully work in the WP7 Mango browser control with implicit flow

We experience issues when using the implicit OAuth flow in a WP7 Mango browser control and trying to login with openid. The login process itself works fine (althought the css of the openid page does ...
1
vote
1answer
35 views

Site_Type returns “main_site” for meta.stackoverflow.com

For Meta Stack Overflow, the 2.0/sites endpoint returns "main_site" rather than "meta_site". All other site_type for other stackexchange sites return correctly. URL: ...
1
vote
1answer
28 views

Answer up/down vote count not being returned in filter

As the picture shows, the up_vote_count and down_vote_count answer properties are selected but not returned. What gives?
1
vote
1answer
25 views

/users/{ID}/reputation is returning a 500 error.

The following API request: http://api.stackexchange.com/2.0/users/235/reputation?filter=%21DnBO_&site=askubuntu&page=1 ...is returning an error: { error_id: 500, error_name: ...
1
vote
1answer
31 views

Failed beta sites are showing up in the /sites method.

3D Graphics and Game of Go are both failed beta sites. I would not expect them to show up in the /sites list - but they do. Indeed, attempting to list questions on one of the sites fails: ...
1
vote
1answer
26 views

The /users/{id}/timeline route is reporting incorrect totals

It seems that the /users/{id}/timeline route is returning an incorrect total. For example, the following URL is reporting a total of 1607 items: http://api.stackapps.com/1.1/users/7789/timeline ...