Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

learn more… | top users | synonyms

2
votes
1answer
76 views

Include range [1, 100] on pagesize

I see that "range" is being used to indicate valid range on most numeric parameters, e.g. 32-bit integer, range [0, 2,147,483,647] 32-bit integer, range [1, 2,147,483,647] The smaller valid range ...
1
vote
3answers
107 views

StackAuth returning 404?

http://stackauth.com/1.0/sites http://stackauth.com/1.0/help Both of these are currently returning 404 Not Found. What's up with that?
1
vote
2answers
77 views

Stats not showing the same values as the Site

I get less values in the api method that in the site, is this posible? Example: form the API I get that SO has 709980 questions from site 701005
1
vote
3answers
247 views

Icons of beta sites

Icons of beta sites are different form the icons given in the http://stackauth.com/1.0/sites . As example: Original icon of the English Language and Usage is where http://stackauth.com/1.0/sites ...
1
vote
1answer
66 views

Is Stack Overflow Meta incorrectly configured?

If I call the Auth "sites" API, then it shows Meta Stack Overflow as: "name": "Meta Stack Overflow", "logo_url": "http://sstatic.net/stackoverflowmeta/img/logo.png", "api_endpoint": ...
1
vote
2answers
117 views

On Stackauth /sites new meta sites have wrong name

This should be the correct behaviour: name: "Stack Overflow Meta" name: "Web Apps Meta" name: "Gaming Meta" .. For the newcomers Server Fault and Super User, Meta is before the parent site in the ...
1
vote
1answer
111 views

Last activity date

It would be useful if the API allowed you to return items based on their last activity date. Let's take a question for example. /questions/fromlastactivitydate=XYZ&tolastactivitydate=XYZ All ...
1
vote
1answer
70 views

stack applet not getting sign in

I am facing problem during running of Stack Applet. How can I sign in? Moreover when I click on presences it comes up with localhost error . Here is the picture As it can be seen, the Applet is ...
1
vote
1answer
132 views

Question's title attribute is not HTML encoded

Question's title attribute is not HTML encoded. Examples: http://api.stackoverflow.com/0.8/questions/456815?body=true&answers=true title: "Problems with HTML <marquee> tag" ...
1
vote
1answer
19 views

The “Get Started” section in the sidebar only mentions API 2.0 and API 1.1

Now that API 2.1 is "public, frozen, and out the door" shouldn't we update the "Get Started" section in the sidebar on the right side of the screen. It talks about API 2.0 and API 1.1 but doesn't ...
1
vote
1answer
26 views

Inbox unread since parameter not working

The since parameter of /inbox/unread no longer seems to work. I enter a date after the creation date of the item currently unread in my inbox and still the item is returned. I try putting in ...
1
vote
1answer
34 views

/questions/{id}/linked is failing for this question on ServerFault.

This route is reporting an error: http://api.serverfault.com/1.1/questions/45734/linked Incidentally, I discovered this error thanks to my handy tool StackStatus, which runs a status check on the ...
1
vote
1answer
42 views

StackAuth 1.1 API reports a site without a site_name

Calling the StackAuth 1.1 API associated method for a particular user returns one site with no site_name property (the one for which the user_id is 349). I cannot find a matching account in ...
1
vote
1answer
81 views

api.money.stackexchange.com returning questions from 2009?

http://api.money.stackexchange.com/1.0/questions/?pagesize=1&fromdate=1254960000&todate=1255564793 body => question[0] => [creation_date] => 1254969799 1254969799 == Thu, 08 Oct ...
1
vote
1answer
110 views

New Meta sites out of order in /sites

I don't know if this is by design, but the ServerFault and SuperUser Meta sites don't follow their main sites in the response for the sites API route. Having linked_meta sites follow their main ...
1
vote
2answers
84 views

Possible problem calling users/?filter method searching username with tilde

I'm testing curious usernames and I am searching their user_id by: http://api.stackoverflow.com/0.8/users/?filter=username_filter I'm trying to get information about this particular user: ...
1
vote
3answers
138 views

API not returning anything near the actual website

The API /questions page is not returning anything like the list of questions on the actual SO site. This is the first question of the 0.8/questions { "total": 705769, "page": 1, "pagesize": ...
1
vote
1answer
51 views

The user and owner objects appear to be optional in the question timeline result.

This is probably just a simple documentation fix and not really a bug. The doc for the /questions/{id}/timeline method says that the user and owner objects are not optional, but they aren't always ...
1
vote
2answers
53 views

Unanswered questions API does not work

The /questions/unanswered API returns the full list of questions (same as /questions).
1
vote
1answer
123 views

questions/{id} API method: pagesize parameter?

I'm trying to get the lightest data about a given question id because i just need the question's title. With this call: http://api.stackoverflow.com/0.8/questions/1598715?pagesize=1 i get ...
1
vote
1answer
61 views

Inbox and Notifications aren't being filtered by site

I'm using the API get inbox messages and notifications for various sites on the StackExchange network, but it doesn't seem to matter what site parameter I pass in the query string. I always get my ...
1
vote
1answer
50 views

Off-by-one error in fromdate processing

When running a query with a given fromdate value, values which match fromdate - 1 are returned. An example: When using fromdate=1367715851 results will be returned which have a creation_date of ...
1
vote
1answer
26 views

Questions returned by /questions/{ids}/related do not contain link properties

The API docs claim that /questions/{ids}/related return question objects, but I can't find a link property on the returned questions at all. Is there some sort of workaround to find the link for a ...
1
vote
1answer
15 views

No token field in the docs test page for /me/reputation-history

There is no form field for an access token at: https://api.stackexchange.com/docs/me-reputation-history https://api.stackexchange.com/docs/me-full-reputation-history After attempting to Run the ...
1
vote
1answer
14 views

Question count missing from network_user

Docs state that you get an int question_count from a network_user object but I'm not getting these fields back anymore - even when testing from https://api.stackexchange.com/docs/me-associated-users ...
1
vote
1answer
50 views

/me API endpoint returning 500 error

I'm making an authenticated call to /me: https://api.stackexchange.com/2.0/me?access_token=[redacted]&site=stackoverflow&key=[redacted] But it's returning: ...
1
vote
1answer
35 views

Typo in throttle violation error message

I was just playing around with the API locally and got throttled for the questions and answers methods (the only two I was using). Anyway, I noticed there’s a small typo in the error message that’s ...
1
vote
1answer
16 views

New questions on live home page display improperly.

I was browsing Stack Apps earlier today and a little box popped up indicating that there were new questions. It looked something like this: After clicking the provided link, here is what was ...
1
vote
1answer
19 views

Why doesn't the API return suggested edits on tag wikis?

Is there a reason why the API doesn't return suggested edits on tag wikis on the suggested-edits route?
1
vote
1answer
13 views

Dead link in documentation

On the docs for question timelines the link for "Question" points to /docs/type/question when it should point to /docs/types/question
1
vote
1answer
23 views

Running queries from the Documentation pages hangs browser for minutes at a time

I've been playing with some queries on the documentation page, and I've noticed that it's taking an abnormally long time to load even reasonably sized API call results: ...
1
vote
1answer
27 views

There is a typo in the authentication documentation

There is a typo on this documentation page. It says "The explcit OAuth 2.0 flow" but it should say "The explicit OAuth 2.0 flow".
1
vote
1answer
21 views

Minor typo in /tags/{tag}/top-askers/{period}

The discussion for the above method says "Returns the top 30 answerers active in a single tag, of either all-time or the last 30 days." It should be corrected as askers.
1
vote
1answer
17 views

Documentation of /users/{id}/top-answer-tags conflicts with implementation.

According to the documentation: /users/{id}/top-answer-tags or /me/top-answer-tags – Get the top 30 tags (by score) a single user has posted answers in. However in practice, when retrieving data ...
1
vote
1answer
33 views

read item in unread inbox method again

I'm getting a read item in the inbox/unread method, again. This happened before, but I can't find the post about it (I'm pretty sure you fixed/explained it). But the item is very old, not a cache ...
1
vote
1answer
48 views

No award_count field on any badges

The docs say the default filter includes award_count, and I've made a filter with it in. But no award_count is returned on any badge route. The exception being when a badge item is returned in ...
1
vote
1answer
32 views

Authentication Statistics are the same for all apps

I know the stats are new, I'm not sure if they are still in development. But they are identical for the 3 apps I have registered, given that the app's id is in the URL of the stats page, I guess the ...
1
vote
1answer
43 views

Quota remaining is negative

I think I must be doing something very stupid, that I just can't see I just registered an app, in the last ~10 minutes. I have just been going to the /info route, no authentication or anything else. ...
1
vote
1answer
36 views

/stats is broken on OnStartups

The following URL is returning an object that is missing some data: http://api.onstartups.stackexchange.com/1.1/stats The entire site object is missing from the returned data. Other sites, such ...
1
vote
1answer
66 views

Incorrect Wordpress and Electronics icons

Currently Meta Icon Currently Main Icon With all the other sites (except electronics, which has the same icon for both), Meta has the B&W or sepia icon, while the main site's icon is coloured. ...
1
vote
1answer
25 views

Error occurs when retrieving timeline for this question

Here is the question: http://meta.stackoverflow.com/questions/51812/the-api-sandbox Here is the API URL: http://api.meta.stackoverflow.com/1.1/questions/51812/timeline?pagesize=100?page=2 Here is ...
1
vote
1answer
24 views

nottagged only works when tagged is set (/search)

On the /search route, the nottagged parameter doesn't work properly (at least it isn't specially documented to only work at certain times) For example: ...
1
vote
1answer
119 views

Reputation query doesn't match that on SO

This morning, at 2011-04-06 00:22:38Z, I received a question upvote for this question. That shows up as giving me 5 reputation when looking at the Stack Overflow reputation page. However, when I use ...
1
vote
1answer
47 views

The /questions/{id}/linked method is returning extra questions.

Consider the following question on ServerFault: http://serverfault.com/questions/45734/the-coolest-server-names Linked questions: Note that there's only two listed. However, querying: ...
1
vote
1answer
32 views

fromdate is ignored for /posts/{id}/comments requests

The api docs: http://api.stackoverflow.com/1.0/help/method?method=posts/{id}/comments The test request. You can see comment itself here, it's four months old, while cutoff date in request is less ...
1
vote
1answer
67 views

Associated accounts is broken for this user

When I retrieve associated accounts for Joel Coehoorn using this query it only includes Programmers.SE and Webmasters.SE despite the fact that I retrieved the association key from a query to SU. The ...
1
vote
1answer
109 views

MSO is not being returned in StackAuth's /users/{id}/associated route

In looking into a StackFlair issue, I have discovered that MSO is not being returned as part of a user's associated accounts. Please see my associated accounts according to the api. Note that there ...
1
vote
1answer
54 views

An associated query is returning a partial record for a particular user

This query returns (in addition to several complete records) this incomplete one: { "user_id": 2196, "user_type": "registered", "display_name": "Wil", "reputation": 151, "email_hash": ...
1
vote
1answer
70 views

user 'about_me' field suggested_buffer_size is too small

the suggested_buffer_size of user.about_me is currently 3000. it is apparent that this is the server-side field length. the problem is that the text is stored server-side in markdown but when served ...
1
vote
1answer
68 views

question.migrated.to_site null

http://api.stackoverflow.com/1.0/questions/322108?sort=activity&order=desc { "total": 1, "page": 1, "pagesize": 30, "questions": [ { "tags": [ "discussion", ...