Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

learn more… | top users | synonyms

2
votes
1answer
52 views

Method /users/{id}/top-answer-tags is returning wrong results

I'm trying the following request: (555004 happens to be my user id) http://api.stackoverflow.com/1.1/users/555004/top-answer-tags and I'm a bit confused by the result: { top_tags: [ { ...
2
votes
1answer
89 views

Authorized requests: auth parameter seems broken

I'm having problem with authorized requests. Every requests with a valid auth token get: error: { code: 4009 message: "The 'auth' query parameter is not a valid auth token." } Renewing the ...
2
votes
1answer
56 views

Comments in user timeline are returning Markdown

In users/{id}/timeline, the detail field for comment events is formatted with Markdown and not HTML. Is it normal? I saw in the question Comments are returning markdown that the API should return ...
2
votes
1answer
39 views

The associated accounts are broken once again for this same user

As I reported before (and which was fixed) and again (which was also fixed), the associated accounts are broken once again for for Joel Coehoorn using this query. What's the deal?
2
votes
1answer
70 views

/questions/{id}/answers missing title attribute

http://api.stackoverflow.com/1.0/help/method?method=questions/{id}/answers (it won't linkify properly!): "title": { "description": "title of this post, in plaintext", "values": "string", ...
2
votes
1answer
180 views

Why are 5 IP addresses using my API key?

I have an app that resides on a server. It has only ever accessed the API from 2 IP addresses. The API key has not been shared and there is no client-side code. When I go to /apps however, it says "5 ...
2
votes
2answers
129 views

StackApps API is down.

It seems to not be responding to any request. * at least according to downforeveryoneorjustme.com Update: seems like all the SE sites are down :(
2
votes
1answer
128 views

Why do some Stackauth associated queries fail?

This query fails: http://stackauth.com/0.8/users/137b94e5-050c-4dd5-82c1-aeb2af0814f5/associated In Python for a jason.loads call, I get an error: 'ValueError("No JSON object could be decoded")'. I ...
2
votes
2answers
68 views

Order parameter not functional

Consider these two API calls: http://api.stackoverflow.com/0.8/questions?pagesize=1&sort=votes&order=desc http://api.stackoverflow.com/0.8/questions?pagesize=1&sort=votes&order=asc ...
2
votes
2answers
91 views

Why my /mentioned page return 404?

http://api.stackoverflow.com/0.8/users/213464/mentioned?type=jsontext { "error": { "code": 404, "message": "The server has not found anything matching the Request-URI." } } Its ...
2
votes
1answer
57 views

The users/{id}/timeline method is returning an extra result.

The users/{id}/timeline method is returning 31 results by default, and one more result than specified by the pagesize parameter. Example: ...
2
votes
1answer
48 views

Revision help URL contains wrong header

There are two revision urls listed on the help page but they both seem to contain the same detailed information. The header for the non-guid version contains the url for the one that takes a guid. ...
2
votes
1answer
48 views

questions/{id} help page sort parameter description is inconsistence with others

The description of the Sort parameter in questions/{id} help page is inconsistent with those of other pages. On the questions/{id} help page: sort (optional): How a collection should ...
2
votes
1answer
49 views

Why is the API giving a different response for preview true/false with POST requests?

Update This expression will evaluate to show the cause. The only requirement is an emacs with url. As you can see, the result from using curl and that from using the url package is different. ...
2
votes
1answer
67 views

API returns the last activity date even if asked not to

Using the /questions method, I tried to get upvote and downvote counts, along with question Ids. This is the request I sent: ...
2
votes
1answer
65 views

Advanced search API not returning data for “phonegap” tag

I am trying to gather results from the API for the tag phonegap but the API is not returning any data. I am using /search/advanced and get nothing back for November: { "items": [], ...
2
votes
1answer
99 views

V2.1 API body HTML has unclosed li tags

The Stack Exchange API (with a safe filter) is returning question body content with malformed HTML, specifically <li> elements that do not have closing tags (and no valid parent). I've seen ...
2
votes
1answer
29 views

Default listing images aren't served from CDN, fail to load because of certificate error

The default images used on the app/script/library pages aren't pointing to the CDN, so their use of HTTPS causes a certificate error that prevents the image from loading: Could the image sources be ...
2
votes
1answer
58 views

Stack Apps graph time filters make pretty much no sense

When viewing the Query Statistics graphs for an application, you have the option of choosing 'Week', 'Month', 'Year', or 'All Time'. When hovering over 'week' it states "view stats for the last 7 ...
2
votes
1answer
30 views

/answers endpoint is error-500-ing against many sites

Just calling the "/answers" endpoint, no specific arguments, and I'm getting 500 errors: http://api.stackexchange.com/2.0/answers?order=desc&sort=activity&site=gaming ...
2
votes
1answer
48 views

Mistake in API 2.0 Documentation - Wrong item type for Careers Message

On https://api.stackexchange.com/docs/types/inbox-item the Careers Message example shows the wrong item type.
2
votes
1answer
30 views

/users/{id}/tags/{tags}/top-answers returning answers by other users

According to the description, /users/{id}/tags/{tags}/top-answers should return answers by the user on that particular tag. Returns the top 30 answers a user has posted in response to questions ...
2
votes
1answer
31 views

Answer vote counts are not correct

I was trying to figure out the total number of answers I have that have been downvoted, and at first everything seemed awesome since the total was zero. However, I knew this wasn't correct. For ...
2
votes
1answer
17 views

link attribute is missing from questions in /tags/{tags}/faq

Check the following requests, the link attribute is missing from questions objects in responses. I checked with the default filter and also with custom filters (both safe and unsafe). ...
2
votes
1answer
67 views

Update the default filter editor to use the API key

When I run a sample query using the SE API browser (is that right term?), say against /questions for example (here), I'll always see something to the effect of: ... "quota_remaining": 9424, ...
2
votes
1answer
13 views

type related_site not listed in 'by type' tab list

The type "related_site" is not listed in the 'by type' tab in documentation.
2
votes
1answer
64 views

TLS security warnings from api.stackexchange.com

Each time an API request is made over HTTPS, Firefox generates the following message in the error console: Curious, I looked up RFC 5746 and the document covers the following: Transport Layer ...
2
votes
1answer
18 views

Minor spello/typo on the “Complex Queries” documentation page

The documentation page Complex Queries has a minor typo or spello: The ?filter=total build-in filter is provided for just this purpose. Should instead be: The ?filter=total built-in ...
2
votes
1answer
41 views

The 'total' field of /comments result is showing up as 0.

Running the following query: http://api.stackoverflow.com/1.1/comments Yields: { "total": 0, "page": 1, "pagesize": 30, "comments": [ ... Notice that the total entry indicates there are ...
2
votes
1answer
71 views

Why are StackAuth methods not returning rate-limit headers?

Visiting the page: http://stackauth.com/1.1/sites yields the following headers: Notably absent are the X-RateLimit-Max and X-RateLimit-Current headers that show up in API queries to the sites ...
2
votes
1answer
94 views

Something's changed about user timelines

Six to Eight's user display has just broken, as the /user/id/timeline route seems to have started returning different data. Previously, timeline_type of entries in the user_timelines array used to be ...
2
votes
1answer
32 views

/questions/id route problem: comments section is not returned when there aren't comments on question

Something is changed on questions route called with comments= True: http://api.stackoverflow.com/1.0/questions/1940243?body=True&comments=True&pagesize=1&page=1 It does not return the ...
2
votes
1answer
69 views

Suddenly, some entries on /questions route are missing display_name

An odd bug has developed this morning. At the moment, api.stackoverflow.com/1.0/questions is returning a question of the format... ... }, { "tags": [ "jsf-2.0" ], ...
2
votes
1answer
108 views

AskUbuntu API returns wrong colours

Calling the stats method of the AskUbuntu API returns the wrong colours.
2
votes
1answer
68 views

API is completely down? content encoding is broken?

all requests have no content-encoding or have 'gzip,gzip', both of which fail to decompress browser side. note: the content-encoding header, when it is present, does not seem to be included in the ...
2
votes
1answer
55 views

Badges with zero count no longer returning zero

For queries such as http://api.{sitename}.com/1.0/users/{id} if a badge count is zero, the API is no longer returning "gold": 0, for example.
2
votes
1answer
64 views

stackauth is not serving gzip to silverlight3/phone7

I ported all of my integration tests to phone 7, which is a flavor of silverlight 3, and found that stackauth is not forcing gzip as expected. while this simply means that I need to check the first 2 ...
2
votes
1answer
58 views

Oddity with migration data from questions

Take a look at this question on SuperUser. Apparently, it was migrated from ServerFault, and was originally asked by user 3d1l. However, now look at the API result: ...
2
votes
1answer
39 views

/answers/{id} summary incorrect

/answers/{id} Gets a set of questions enumerated in id should probably be Gets a set of answers enumerated in id
2
votes
1answer
61 views

Answers parameter not functional

For example the following: http://api.stackoverflow.com/0.8/questions?answers=true doesn't return answers.
2
votes
1answer
78 views

Question sort: change active to activity?

I noticed the sort newest for /questions, /questions/tagged/{tags} and /questions/unanswered was changed to creation recently, making it more consistent with other methods. Could the sort active for ...
2
votes
1answer
61 views

/users/{id}/badges - multiple identical results

Each badge returned in the list of results from /users/{id}/badges already contains an award_count indicating how many times the badge was awarded for the particular user attached to the badge. In ...
2
votes
1answer
146 views

Don't allow requests with No Key to use existing session with valid API Key

Once I did a request with a valid API key http://api.stackoverflow.com/0.8/stats?key=MYKEY Every requests (from that IP) later on without key will use existing session with API key, limit ...
2
votes
1answer
2k views

Help on help results in HTTP 500 Internal Server Error

A request to http://api.stackoverflow.com/0.8/help?help results in an HTTP 500 with Content-Type: application/json and an HTML body.
2
votes
0answers
43 views

Login problem on devices pre Windows Phone 8.1 Update 1

I have recently published an app for browsing Stack Exchange websites and a major feedback I received from users was about the inability to use oauth login form while loging into the app. The ...
2
votes
0answers
33 views

/me/inbox is not returning most recent items

Looks like /me/inbox is either a bit behind or it's not supposed to be realtime. Explanation: for a comment that I received 4 hours ago It's not returned in the API: ...
2
votes
0answers
78 views

Resurfacing bug: “could not parse proxy url” error message

According to this question, the "could not parse proxy url" bug was solved more than 2 years ago. However, when using the client-side OAuth flow, the aforementioned error message appears when ...
2
votes
0answers
15 views

/answers API request returns no tags if body_markdown is included

This API request to /answers has the filter set to return the tags field for the corresponding question. It works fine: api.stackexchange.com/docs/answers#filter=!9YdnSPElz But, when the filter is ...
2
votes
0answers
27 views

Filter doesn't consistently return comment bodies

I've been trying to set up a filter I can use with /questions/{id}/answers/ (using the UI at this link), which returns the following fields: answer: answer_id body_markdown comments ...
2
votes
0answers
17 views

Query Statistics for my app responds with “No Requests” [duplicate]

When I access Query Statistics for my app (while logged in) I get "No Requests" Am I doing something wrong? I'm using Chrome 34 on Ubuntu.