Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

learn more… | top users | synonyms

3
votes
1answer
39 views

Reputation changes from accepting answers to questions are not included in reputation results

When querying the /users/{ids}/reputation API route, the results don't include the +2 reputation changes from accepting answers. None of the reputation results from my own reputation history have a ...
1
vote
0answers
40 views

Wrong API response?

Well, if you look here, you'll see i have "down_vote_count": 94, But if you look here on my Stackoverflow profile, you see that my down vote count is 64. For those who would ask if I'm sure ...
1
vote
0answers
31 views

API does not return stackoverflow user_id?

When I visit http://stackauth.com/1.1/users/aa1073f7-7e3b-4d4d-ace5-f2fca853f998/associated it returns my user_id on many stackexchange sites, but not stackoverflow itself! I'm sure this is by ...
1
vote
0answers
29 views

What has happened to the revision history of this answer?

This is rather odd. Consider this answer. The current content of the answer according to http://api.meta.stackoverflow.com/1.1/answers/81451?body=true is: ...<img ...
1
vote
0answers
19 views

“Special” required tag listings only show single required tag

When you're viewing questions tagged with one of app,script,library, you get the special formatting view with the thumbnail on the left. On pages where this view is displayed, only one of these tags ...
0
votes
0answers
23 views

`/me/associated` gives ambiguous/wrong response

This is my associated accounts page. No where I can see Meta Stack Overflow profile. But when I run /me/associated with meta_site as parameter to types, I get a response that tells me that I have a ...
0
votes
0answers
12 views

Post_id is missing in timeline for new answers, not for revised or accepted answers

It is strange that in the timeline of a question, the new answers (timeline_type == 'answer') do not have a post_id field, while the update on the question (revision, accepted_answer, ...
0
votes
0answers
151 views

Cursor continuously switching back and forth between arrow and hand symbols

In the 'Questions' page point your mouse at the 'line' which separate the tabs(Newest, Frequent, Votes, etc) and the questions and see the mouse pointer transforms in between the two shapes (Hand ...
0
votes
0answers
30 views

Parameter `tagged` in `search/advanced` seems to use `AND` instead of `OR`

It seems that search/advanced has the same problem as in "The tagged parameter does not work with multiple tags" question. When I select c#; .net I only get results tagged both c# and .net: ...
0
votes
0answers
626 views

Receiving “redirect_uri does not match the uri used to create the passed code”, when it does match

Summary Using Oauth2, when I go to pick up the access_token, I get the following error from the server: access_denied: redirect_uri does not match the uri used to create the passed code. From what I ...
0
votes
0answers
238 views

An associated query is returning a partial record for Area 51

This issue has recurred (and is ongoing) as of a couple of weeks ago. Most notably, as before, the on_site attribute is missing from Area 51. This is API 1.0, by the way.