Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the Stack Exchange API, or the Stack Exchange HTML or CSS, that needs to be fixed.

learn more… | top users | synonyms

0
votes
1answer
43 views

Most of the url are missing the protocol

Maybe you were trying to fix the other "bug" I've pointed out, but now most of the url for the icons are missing the protocol! { "site_type": "main_site", "name": "Stack Overflow", ...
2
votes
1answer
47 views

Mistake in API 2.0 Documentation - Wrong item type for Careers Message

On https://api.stackexchange.com/docs/types/inbox-item the Careers Message example shows the wrong item type.
4
votes
2answers
51 views

Stack Exchange API is returning boolean(false) For 'is_answered' On Question With Accepted Answer

When you view this question you see a closed question which has an accepted answer. When you get the API info for it you get this: ["question_id"]=> int(17466804) ["creation_date"]=> ...
2
votes
1answer
47 views

Stack Exchange API is returning non-existant/incorrect notices for questions

When you view this question you do not see any notices other than the protected notice at bottom. Also, you are able to edit the answers and question (provided you have the privilege). However, when ...
3
votes
0answers
47 views

SE API V1.1 documentation, date errata

The Stack Exchange API, version 1.1, documentation is ever so slightly confusing wherever Unix timestamps are mentioned (perhaps any ranges, I haven't dug too deeply) For instance: todate – Unix ...
12
votes
1answer
64 views

Stack Exchange API is not returning the close vote counts for questions

When you visit this question (with proper privs) you can see that there are 2 close votes cast for it. However, if you access the information for this question using the Stack Exchange API you get ...
2
votes
1answer
24 views

Default listing images aren't served from CDN, fail to load because of certificate error

The default images used on the app/script/library pages aren't pointing to the CDN, so their use of HTTPS causes a certificate error that prevents the image from loading: Could the image sources be ...
3
votes
1answer
38 views

The API has stopped allowing CORS requests

I just noticed that a script I have that makes CORS requests to the API stopped working on Meta Stack Overflow, claiming that the domain isn't allowed by Access-Control-Allow-Origin, which is true ...
0
votes
0answers
28 views

Parameter `tagged` in `search/advanced` seems to use `AND` instead of `OR`

It seems that search/advanced has the same problem as in "The tagged parameter does not work with multiple tags" question. When I select c#; .net I only get results tagged both c# and .net: ...
0
votes
1answer
49 views

CDN redirect for the API's JavaScript SDK is incorrect

The API's JavaScript SDK is listed as https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js. However, GET request produces the following response: Status Code: 301 Moved Permanently Location: ...
1
vote
0answers
90 views

Stack Exchange OAuth2, explicit access-token response format does not adhere to RFC6749 standard

I'm using the Stack Exchange v2.1 API. I'm using the explicit OAuth 2.0 flow, but it seems that the access token response step does not adhere to the RFC 6749 standard. Specifically, the Stack ...
1
vote
0answers
24 views

The 2.1, “similar” path is returning empty results

I've been a happy user of the /2.1/similar Stack Exchange API for a while. But, at some point within the last 24 hours, or so, it started returning empty results (but otherwise reporting everything as ...
1
vote
1answer
61 views

Inbox and Notifications aren't being filtered by site

I'm using the API get inbox messages and notifications for various sites on the StackExchange network, but it doesn't seem to matter what site parameter I pass in the query string. I always get my ...
1
vote
1answer
50 views

Off-by-one error in fromdate processing

When running a query with a given fromdate value, values which match fromdate - 1 are returned. An example: When using fromdate=1367715851 results will be returned which have a creation_date of ...
1
vote
1answer
54 views

Not possible to login to approve or reject access to application on Windows Phone 7 device

I'm making an app for Windows Phone using the Stack Exchange API but I'm having a bit of trouble when I try to let the user approve the application (using client side flow). I open a web browser at ...
5
votes
0answers
24 views

API docs for “stack overflow” still feature v1.0 docs

I guess I'd call this a doc bug. Currently the page http://api.stackoverflow.com redirects to http://api.stackoverflow.com/1.0/usage, which says at the top "Don't use 1.0, use 2.1". This URL ...
8
votes
0answers
279 views

Application stats are completely broken.

It appears that the application stats are completely broken. Attempting to view the number of times Stack Mobile hit the /questions/* methods results in this graph: It would seem that statistics ...
8
votes
1answer
50 views

Whatever happened to closed_reason?

When pulling back info on a closed question, I have come to expect closed_reason to be a present key if there's a closed_date. It seems that as of recently this is no longer true. Proof: ...
3
votes
1answer
44 views

Problem with /search tagged and max

Seems like a problem with /search when max is not set to today, and tagged is given: ...
2
votes
0answers
23 views

Why is “body” missing from certain inbox items?

I have run into some confusion over the presence of the body attribute in an inbox-item returned by the /inbox method. When item_type is set to "careers_invitations", the body attribute appears to be ...
1
vote
2answers
84 views

Possible problem calling users/?filter method searching username with tilde

I'm testing curious usernames and I am searching their user_id by: http://api.stackoverflow.com/0.8/users/?filter=username_filter I'm trying to get information about this particular user: ...
3
votes
0answers
66 views

API v1.1 users call returns association_id for which the Stack Exchange web site has no profile

For a particular user, the users API v1.1 call returns an association_id that gives a "Page Not Found" error where the Stack Exchange profile should be, though their Stack Exchange profile can be ...
1
vote
1answer
26 views

Questions returned by /questions/{ids}/related do not contain link properties

The API docs claim that /questions/{ids}/related return question objects, but I can't find a link property on the returned questions at all. Is there some sort of workaround to find the link for a ...
0
votes
1answer
14 views

What is the api_site_parameter of stackapps.com in API 2.x

What is the api_site_parameter of stackapps.com in API 2.x? https://api.stackexchange.com/2.1/sites doesn't list stackapps. Why?
5
votes
0answers
183 views

Why is my API quota not resetting after UTC reset?

According to How API Keys Work, the default daily API limit -- which is per site, per day -- is 300. I started with 300, as expected, but over a period of days, I've noticed that the remaining quota ...
1
vote
0answers
120 views

Unread messages in inbox query shows older inbox messages

I am using the /inbox/unread route to get the unread messages in a user's inbox. Recently (over the last couple of months, perhaps) I have noticed that the entries returned from this route initially ...
5
votes
1answer
61 views

API docs titled “v2.0”; should be “v2.1”

The documentation is titled "StackExchange API v2.0"... this should be updated to "v2.1" as it's not readily obvious that version 2.1 has been published otherwise. https://api.stackexchange.com/docs
2
votes
1answer
13 views

type related_site not listed in 'by type' tab list

The type "related_site" is not listed in the 'by type' tab in documentation.
3
votes
1answer
114 views

API documentation console unsuccessfully tries to load MiniProfiler results

All of the documentation pages (example) with the test console currently attempt to load MiniProfiler result data, which fails with a 404: POST ...
4
votes
1answer
33 views

Typo in the docs for /me

The doc says: Returns the user associated with the passed auth_token. This method returns a user. It should say "access_token" instead of "auth_token".
3
votes
1answer
31 views

Querying “standard meta tags” for their tag wikis wrongly says they have none

I'm checking which tags have tag wiki excerpts in my code. It looks like /tags/{tags}/wikis is the right API since the tag info API doesn't even give a boolean for tag wiki excerpt presence. But ...
1
vote
1answer
19 views

The “Get Started” section in the sidebar only mentions API 2.0 and API 1.1

Now that API 2.1 is "public, frozen, and out the door" shouldn't we update the "Get Started" section in the sidebar on the right side of the screen. It talks about API 2.0 and API 1.1 but doesn't ...
1
vote
1answer
15 views

No token field in the docs test page for /me/reputation-history

There is no form field for an access token at: https://api.stackexchange.com/docs/me-reputation-history https://api.stackexchange.com/docs/me-full-reputation-history After attempting to Run the ...
10
votes
1answer
253 views

Bug in the StackExchange Api ? getting “could not parse proxy url” when user not logged in

I think I may have stumbled upon a bug in the StackExchange JS API I'm having a problem getting its authentication to work properly, and I just discovered that the same problem exist in the official ...
4
votes
1answer
11 views

Typo in API filter documentation

When using unsafe filters, the API returns the highest fidelity data is can reasonably access for the given request. should be When using unsafe filters, the API returns the highest fidelity ...
2
votes
1answer
31 views

Error retrieving question using a filter that includes question.notice

I have created a filter to include the question.notice field. It seems to be OK as returned by https://api.stackexchange.com/2.1/filters/-9xc1l%2Au-JEsf_Q Then if I want to fetch this question using ...
4
votes
1answer
70 views

Getting error 4002 when calling tags method without a sort parameter

According to the documentation, calling the tags method without a sort parameter should return the recently used tags, since the default sort is by activity. Instead, I get an error 4002 with the ...
5
votes
1answer
46 views

Typos in the API 2.0 Documentation

Typo #1: There are two different objects that represent a user in the Stack Exchange API, the full user object and the smaller shallow_user object. Which is returned depends on the method being ...
2
votes
1answer
58 views

Stack Apps graph time filters make pretty much no sense

When viewing the Query Statistics graphs for an application, you have the option of choosing 'Week', 'Month', 'Year', or 'All Time'. When hovering over 'week' it states "view stats for the last 7 ...
2
votes
1answer
29 views

Advanced search by title doesn't filter on the title

Searching by title on the advanced search method doesn't restrict the results to posts containing the specified text as a word or even substring. Varying the string has some influence, but I can't ...
2
votes
1answer
22 views

View count restriction isn't working for /search/advanced.

I have constructed the following URL, but the questions returned don't contain anywhere near 50k views, despite the query string parameter: ...
1
vote
1answer
23 views

The inname parameter does not work with multiple parameters

I am trying to get details by passing semicolon delimited list in inname paramter but it is not working. I tried below API call: ...
1
vote
1answer
14 views

Question count missing from network_user

Docs state that you get an int question_count from a network_user object but I'm not getting these fields back anymore - even when testing from https://api.stackexchange.com/docs/me-associated-users ...
5
votes
1answer
32 views

/posts/{id}/revisions breaks for posts with [tag:*] content

Attempting to access (at least) the revisions route for a post with a revision involving the [tag:*] syntax causes an error: Example on Meta Stack Overflow (Post History) Example on Mathematica ...
2
votes
0answers
40 views

Stack Apps “Welcome Back” banner text isn't centered

This appear to be specific to Stack Apps. The text is centered on every other site I've tried. See below: Compared to how it should appear:
0
votes
1answer
38 views

2.0 tags API returns only created tags

Searching for tags, using the inname parameter AND a date range returns only the tags that were created in that period, not the tags that were used in that period. When searching by inname only, or ...
2
votes
1answer
47 views

/suggested-edits “Try it”: Link for “suggested_edit_id” is broken

When using the "Try it" feature on /suggested-edits, the link for the suggested_edit_id points towards stackexchange.com and not towards the respective site. For example, retrieve data using the ...
0
votes
1answer
65 views

Why does the /events service sometimes pause for a couple of minutes?

In developing the firehose service, I found that the /events API often "pauses" for a couple of minutes before resuming. Is this a known issue? Specifically, I am polling /events every 10 seconds ...
1
vote
1answer
50 views

/me API endpoint returning 500 error

I'm making an authenticated call to /me: https://api.stackexchange.com/2.0/me?access_token=[redacted]&site=stackoverflow&key=[redacted] But it's returning: ...
3
votes
1answer
43 views

Typo in API docs: “temporarility_unavailable”

https://api.stackexchange.com/docs/authentication "temporarility" should probably be "temporarily"