1
vote
1answer
54 views

Not possible to login to approve or reject access to application on Windows Phone 7 device

I'm making an app for Windows Phone using the Stack Exchange API but I'm having a bit of trouble when I try to let the user approve the application (using client side flow). I open a web browser at ...
0
votes
0answers
235 views

An associated query is returning a partial record for Area 51

This issue has recurred (and is ongoing) as of a couple of weeks ago. Most notably, as before, the on_site attribute is missing from Area 51. This is API 1.0, by the way.
1
vote
1answer
42 views

StackAuth 1.1 API reports a site without a site_name

Calling the StackAuth 1.1 API associated method for a particular user returns one site with no site_name property (the one for which the user_id is 349). I cannot find a matching account in ...
0
votes
1answer
38 views

Mismatch between user_id as reported in StackAuth 1.1 (invalid) and 1.0 (valid)

For the association id 1de2e2b0-2fb6-4db6-b90d-d0244ed5d13a, the StackAuth 1.1 call returns an invalid user_id of 73203 for Server Fault whereas the StackAuth 1.0 call returns the correct user_id of ...
2
votes
1answer
87 views

Authorized requests: auth parameter seems broken

I'm having problem with authorized requests. Every requests with a valid auth token get: error: { code: 4009 message: "The 'auth' query parameter is not a valid auth token." } Renewing the ...
2
votes
1answer
38 views

The associated accounts are broken once again for this same user

As I reported before (and which was fixed) and again (which was also fixed), the associated accounts are broken once again for for Joel Coehoorn using this query. What's the deal?
2
votes
1answer
71 views

Why are StackAuth methods not returning rate-limit headers?

Visiting the page: http://stackauth.com/1.1/sites yields the following headers: Notably absent are the X-RateLimit-Max and X-RateLimit-Current headers that show up in API queries to the sites ...
1
vote
1answer
67 views

Associated accounts is broken for this user

When I retrieve associated accounts for Joel Coehoorn using this query it only includes Programmers.SE and Webmasters.SE despite the fact that I retrieved the association key from a query to SU. The ...
1
vote
1answer
109 views

MSO is not being returned in StackAuth's /users/{id}/associated route

In looking into a StackFlair issue, I have discovered that MSO is not being returned as part of a user's associated accounts. Please see my associated accounts according to the api. Note that there ...
1
vote
1answer
54 views

An associated query is returning a partial record for a particular user

This query returns (in addition to several complete records) this incomplete one: { "user_id": 2196, "user_type": "registered", "display_name": "Wil", "reputation": 151, "email_hash": ...
1
vote
3answers
107 views

StackAuth returning 404?

http://stackauth.com/1.0/sites http://stackauth.com/1.0/help Both of these are currently returning 404 Not Found. What's up with that?
3
votes
2answers
148 views

What happened to nothingtoinstall.com?

This is weird: { "name": "Web Applications", "logo_url": "http://sstatic.net/webapps/img/logo.png", "api_endpoint": "http://api.webapps.stackexchange.com", "site_url": ...
5
votes
1answer
83 views

Empty results for associated queries

Queries such as this http://stackauth.com/1.0/users/f5388585-c0b9-417f-99c5-f1a58fda3e83/associated have started giving empty results { "associated_users": [] } Expected results: SiteUrl ...
0
votes
1answer
78 views

stackauth.com/1.0/users/{id}/associated not returning display_name for some sites

The problem with email_hash seems to be fixed, but now display_name is not getting returned in some cases. For example: This Super User /users/{id} query returns a display_name, but the corresponding ...
5
votes
2answers
99 views

stackauth.com/1.0/users/{id}/associated no longer returning email_hash for some sites

I'm not getting email_hash for some sites from stackauth.com/1.0/users/{id}/associated since sometime after midnight CDT (UTC-0500).
1
vote
1answer
110 views

New Meta sites out of order in /sites

I don't know if this is by design, but the ServerFault and SuperUser Meta sites don't follow their main sites in the response for the sites API route. Having linked_meta sites follow their main ...
2
votes
2answers
66 views

Missing on_site in Stack Apps site data in associated_users from stackauth query

This is what I get for Stack Apps: { "display_name": "user", "email_hash": "11aa11...22bb22...", "reputation": 101, "user_id": 0000, "user_type": ...
2
votes
1answer
128 views

Why do some Stackauth associated queries fail?

This query fails: http://stackauth.com/0.8/users/137b94e5-050c-4dd5-82c1-aeb2af0814f5/associated In Python for a jason.loads call, I get an error: 'ValueError("No JSON object could be decoded")'. I ...