1
vote
0answers
81 views

OAuth login fails for Stack Exchange and Facebook, but not Google

I'm integrating with Stack Exchange API on iOS 6 & 7. To authenticate, I load up a UIWebView with the OAuth page. Google login works well, but Stack Exchange and Facebook do not. Are these ...
1
vote
0answers
86 views

/oauth/access_token not redirecting back to my redirect_uri

I am trying to implement Stack Exchange using oAuth 2.0. I am able to get CODE but, when I try to get access_token through this code: <?php if(isset($_GET['code'])) { ?> <form method="POST" ...
0
votes
1answer
47 views

CDN redirect for the API's JavaScript SDK is incorrect

The API's JavaScript SDK is listed as https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js. However, GET request produces the following response: Status Code: 301 Moved Permanently Location: ...
1
vote
0answers
84 views

Stack Exchange OAuth2, explicit access-token response format does not adhere to RFC6749 standard

I'm using the Stack Exchange v2.1 API. I'm using the explicit OAuth 2.0 flow, but it seems that the access token response step does not adhere to the RFC 6749 standard. Specifically, the Stack ...
1
vote
1answer
54 views

Not possible to login to approve or reject access to application on Windows Phone 7 device

I'm making an app for Windows Phone using the Stack Exchange API but I'm having a bit of trouble when I try to let the user approve the application (using client side flow). I open a web browser at ...
10
votes
1answer
245 views

Bug in the StackExchange Api ? getting “could not parse proxy url” when user not logged in

I think I may have stumbled upon a bug in the StackExchange JS API I'm having a problem getting its authentication to work properly, and I just discovered that the same problem exist in the official ...
1
vote
0answers
88 views

Issue: OAuth login process does not fully work in the WP7 Mango browser control with implicit flow

We experience issues when using the implicit OAuth flow in a WP7 Mango browser control and trying to login with openid. The login process itself works fine (althought the css of the openid page does ...
3
votes
0answers
90 views

OAuth Dialog rendering problems

I'm using the implicit OAuth flow for our native iPad app. We're calling the standard URLs in a UIWebView. The Stack Exchange login renders with several UI glitches. The first screen looks correct: ...
2
votes
1answer
68 views

the stack exchange javascript library is 404

the library listed on the doc page for Authentication https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js ultimately redirects to https://api-v2cdn.sstatic.net/js/all.js which results in varying degrees ...
0
votes
1answer
45 views

Removing/disallowing app does nothing

I have just deleted/disallowed, the console app and the app I'm currently writing. For the console the access token I was using before deleting the app carried on working, and when I got a new token, ...