2
votes
0answers
25 views

The field body_markdown is not returned for comments

Using the method questions-by-ids to get the comments on a particular question, I do not get body_markdown returned despite it being selected in the filter. Here is the test query to reproduce the ...
1
vote
0answers
10 views

/revisions/{ids} returns results where revision_number is always 1

As of now, Code Review Question 59285 has three revisions, excluding the original question. If I fetch those three revisions using the API, I see that all of them have revision_number set to 1. ...
0
votes
0answers
38 views

Error: Cannot return to provided redirect_uri

I am trying Stack Exchange OAuth in local Magento site. I tried this URL: $url = ...
0
votes
1answer
24 views

API returns the last activity date even if asked not to

Using the /questions method, I tried to get upvote and downvote counts, along with question Ids. This is the request I sent: ...
0
votes
0answers
14 views

oAuth login via stackexchange api : facebook click nothing happens on mobile devices [duplicate]

I am trying to use stackexchange api to login to an app but nothing happens on facebook click is that a known bug?
2
votes
0answers
25 views

Descriptions of tag-based badges are incorrect

The descriptions associated to tag-based badges are wrong, they always show 0 instead of actual thresholds: Earned at least 0 total score for at least 0 non-community wiki answers in the … tag ...
1
vote
0answers
95 views

OAuth login fails for Stack Exchange and Facebook, but not Google

I'm integrating with Stack Exchange API on iOS 6 & 7. To authenticate, I load up a UIWebView with the OAuth page. Google login works well, but Stack Exchange and Facebook do not. Are these ...
5
votes
1answer
42 views

API documentation pages match some site names incorrectly

The bug is not in the API itself, but in the pages documenting its methods. To reproduce, follow the link http://api.stackexchange.com/docs/info#filter=default&site=math and observe that the page ...
1
vote
0answers
41 views

Why is there a difference between “questions” and “search” in API?

I have a query to find the number of questions tagged java from 2012-08-01 to 2013-08-01. Running this using both /questions and /search produces different results: ...
2
votes
1answer
58 views

Advanced search API not returning data for “phonegap” tag

I am trying to gather results from the API for the tag phonegap but the API is not returning any data. I am using /search/advanced and get nothing back for November: { "items": [], ...
2
votes
0answers
41 views

Implicit OAuth Flow stopped working. Redirect happening to a non existent URL

The following URL is first hit when a user clicks on Login: ...
1
vote
0answers
90 views

/oauth/access_token not redirecting back to my redirect_uri

I am trying to implement Stack Exchange using oAuth 2.0. I am able to get CODE but, when I try to get access_token through this code: <?php if(isset($_GET['code'])) { ?> <form method="POST" ...
0
votes
1answer
43 views

Most of the url are missing the protocol

Maybe you were trying to fix the other "bug" I've pointed out, but now most of the url for the icons are missing the protocol! { "site_type": "main_site", "name": "Stack Overflow", ...
4
votes
2answers
51 views

Stack Exchange API is returning boolean(false) For 'is_answered' On Question With Accepted Answer

When you view this question you see a closed question which has an accepted answer. When you get the API info for it you get this: ["question_id"]=> int(17466804) ["creation_date"]=> ...
2
votes
1answer
46 views

Stack Exchange API is returning non-existant/incorrect notices for questions

When you view this question you do not see any notices other than the protected notice at bottom. Also, you are able to edit the answers and question (provided you have the privilege). However, when ...
12
votes
1answer
62 views

Stack Exchange API is not returning the close vote counts for questions

When you visit this question (with proper privs) you can see that there are 2 close votes cast for it. However, if you access the information for this question using the Stack Exchange API you get ...
3
votes
1answer
36 views

The API has stopped allowing CORS requests

I just noticed that a script I have that makes CORS requests to the API stopped working on Meta Stack Overflow, claiming that the domain isn't allowed by Access-Control-Allow-Origin, which is true ...
0
votes
1answer
47 views

CDN redirect for the API's JavaScript SDK is incorrect

The API's JavaScript SDK is listed as https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js. However, GET request produces the following response: Status Code: 301 Moved Permanently Location: ...
3
votes
1answer
44 views

Problem with /search tagged and max

Seems like a problem with /search when max is not set to today, and tagged is given: ...
4
votes
1answer
33 views

Typo in the docs for /me

The doc says: Returns the user associated with the passed auth_token. This method returns a user. It should say "access_token" instead of "auth_token".
5
votes
1answer
46 views

Typos in the API 2.0 Documentation

Typo #1: There are two different objects that represent a user in the Stack Exchange API, the full user object and the smaller shallow_user object. Which is returned depends on the method being ...
5
votes
1answer
31 views

/posts/{id}/revisions breaks for posts with [tag:*] content

Attempting to access (at least) the revisions route for a post with a revision involving the [tag:*] syntax causes an error: Example on Meta Stack Overflow (Post History) Example on Mathematica ...
2
votes
1answer
47 views

/suggested-edits “Try it”: Link for “suggested_edit_id” is broken

When using the "Try it" feature on /suggested-edits, the link for the suggested_edit_id points towards stackexchange.com and not towards the respective site. For example, retrieve data using the ...
2
votes
1answer
26 views

/answers endpoint is error-500-ing against many sites

Just calling the "/answers" endpoint, no specific arguments, and I'm getting 500 errors: http://api.stackexchange.com/2.0/answers?order=desc&sort=activity&site=gaming ...
1
vote
1answer
26 views

Inbox unread since parameter not working

The since parameter of /inbox/unread no longer seems to work. I enter a date after the creation date of the item currently unread in my inbox and still the item is returned. I try putting in ...
1
vote
1answer
35 views

Typo in throttle violation error message

I was just playing around with the API locally and got throttled for the questions and answers methods (the only two I was using). Anyway, I noticed there’s a small typo in the error message that’s ...
1
vote
0answers
89 views

Issue: OAuth login process does not fully work in the WP7 Mango browser control with implicit flow

We experience issues when using the implicit OAuth flow in a WP7 Mango browser control and trying to login with openid. The login process itself works fine (althought the css of the openid page does ...
0
votes
1answer
20 views

Error when requesting the last page of results.

When I try to view the following URL: http://api.stackexchange.com/2.0/questions?page=93781&site=stackoverflow I get the error: { "error_id": 500, "error_name": "internal_error", ...
2
votes
1answer
47 views

Mistake in API 2.0 Documentation - Wrong item type for Careers Message

On https://api.stackexchange.com/docs/types/inbox-item the Careers Message example shows the wrong item type.
0
votes
1answer
30 views

API 2.0 is not returning Programmers in list of sites

Run https://api.stackexchange.com/2.0/sites. programmers.stackexchange.com is not in the response.
2
votes
1answer
30 views

/users/{id}/tags/{tags}/top-answers returning answers by other users

According to the description, /users/{id}/tags/{tags}/top-answers should return answers by the user on that particular tag. Returns the top 30 answers a user has posted in response to questions ...
1
vote
1answer
33 views

Site_Type returns “main_site” for meta.stackoverflow.com

For Meta Stack Overflow, the 2.0/sites endpoint returns "main_site" rather than "meta_site". All other site_type for other stackexchange sites return correctly. URL: ...
3
votes
0answers
90 views

OAuth Dialog rendering problems

I'm using the implicit OAuth flow for our native iPad app. We're calling the standard URLs in a UIWebView. The Stack Exchange login renders with several UI glitches. The first screen looks correct: ...
1
vote
1answer
19 views

Why doesn't the API return suggested edits on tag wikis?

Is there a reason why the API doesn't return suggested edits on tag wikis on the suggested-edits route?
0
votes
1answer
22 views

No answer_id for Comment on answer inbox_item

According to the API documentation on inbox_item, inbox items corresponding to a comment on an answer to a question should have an answer_id field identifying the answer that the comment was on, but ...
2
votes
1answer
715 views

OAuth redirect not completing

This is the URL that I'm entering (in Safari, cleared website data and cache; my app, uses own Cookie jar; and incognito chrome) ...
3
votes
1answer
47 views

What happens when sites or the whole network go offline

Now that the API is all done on stackexchange.com. What happens if say just certain sites go offline (eg just Stackoverflow). Will the API continue to return results or will it return the HTML offline ...
1
vote
1answer
23 views

Running queries from the Documentation pages hangs browser for minutes at a time

I've been playing with some queries on the documentation page, and I've noticed that it's taking an abnormally long time to load even reasonably sized API call results: ...
5
votes
1answer
42 views

Several staff members are incorrectly listed as elected moderators

Several employees are being reported as elected moderators on sites they haven't been elected on, according to /2.0/users/moderators/elected. I think there was a similar issue reported before during ...
2
votes
1answer
68 views

the stack exchange javascript library is 404

the library listed on the doc page for Authentication https://api.stackexchange.com/js/2.0/all.js ultimately redirects to https://api-v2cdn.sstatic.net/js/all.js which results in varying degrees ...
2
votes
1answer
32 views

There is a small discrepancy in the docs for users-id-associated

The main doc page, https://api.stackexchange.com/docs, shows /users/{id}/associated while the method page, https://api.stackexchange.com/docs/associated-users, uses /users/{ids}/associated. It's ...
2
votes
1answer
33 views

Events: field request

The "Event" object doesn't have an easy way for getting at the object relating to the event. There's a link field, but I don't fancy having to parse the information out of that (although I could). ...
2
votes
1answer
29 views

Answer vote counts are not correct

I was trying to figure out the total number of answers I have that have been downvoted, and at first everything seemed awesome since the total was zero. However, I knew this wasn't correct. For ...
3
votes
1answer
42 views

Unable to sort /search results by creation_date

I think I may have stumbled upon a bug in /search and I'll try to describe it as best as I can. What works: Create a /search query with the following parameters: fromdate: 2012-01-24 order: desc ...
2
votes
1answer
63 views

Update the default filter editor to use the API key

When I run a sample query using the SE API browser (is that right term?), say against /questions for example (here), I'll always see something to the effect of: ... "quota_remaining": 9424, ...
2
votes
1answer
13 views

type related_site not listed in 'by type' tab list

The type "related_site" is not listed in the 'by type' tab in documentation.
3
votes
1answer
53 views

“Authentication Statistics” graph y-axis labels are overly granular

Yesterday there was a spike in my app's authentication requests (thanks for that, by the way ;) which has caused my authentication graph to show a much wider range of Y values than it did previously. ...
2
votes
1answer
17 views

Is the display name meant to be escaped HTML in the 2.0 version of the API?

The display_name field of a user is HTML escaped. See here for example. Is this expected behavior or a bug? The documentation doesn't mention it.
2
votes
1answer
40 views

HTTP 500 error when calling /apps/{accessTokens}/de-authenticate with an access_token argument in GET

For almost all API calls, I pass both my key and my access_token. This doesn't exactly make sense for the "de-authenticate" endpoint, as the access token is already in the URL. Passing one anyway ...
1
vote
1answer
29 views

Failed beta sites are showing up in the /sites method.

3D Graphics and Game of Go are both failed beta sites. I would not expect them to show up in the /sites list - but they do. Indeed, attempting to list questions on one of the sites fails: ...