Take the 2-minute tour ×
Stack Apps is a question and answer site for apps, scripts, and development with the Stack Exchange API. It's 100% free, no registration required.

This is what I get for Stack Apps:

    {
        "display_name": "user",
        "email_hash": "11aa11...22bb22...",
        "reputation": 101,
        "user_id": 0000,
        "user_type": "registered"
    }

And this is what I get from other sites:

    {
        "display_name": "user",
        "email_hash": "11aa11...22bb22...",
        "on_site": {
            "api_endpoint": "http://api.meta.stackoverflow.com",
            "description": "Q&A about Stack Overflow, Server Fault, and Super User",
            "icon_url": "http://sstatic.net/mso/apple-touch-icon.png",
            "logo_url": "http://sstatic.net/mso/img/logo.png",
            "name": "Stack Overflow Meta",
            "site_url": "http://meta.stackoverflow.com"
        },
        "reputation": 101,
        "user_id": 0000,
        "user_type": "registered"
    }

As you can see, the whole on_site portion is missing.

share|improve this question
    
I can reproduce this as well for me. Should I code a workaround? Or will this be fixed? –  jjnguy Jun 18 '10 at 5:11
add comment

2 Answers

up vote 3 down vote accepted

This has been fixed.

share|improve this answer
add comment

This is likely due to the fact that StackAuth does not show stackapps either.

A failure of the cascading type.

Sounds like an example where a persistent cache would be helpfule.

share|improve this answer
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .