Stack Apps is a question and answer site for apps, scripts, and development with the Stack Exchange API. It's 100% free, no registration required.

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

I'm using the implicit OAuth flow for our native iPad app. We're calling the standard URLs in a UIWebView. The Stack Exchange login renders with several UI glitches.

The first screen looks correct:

Step 1

However, when you click on the Stack Exchange login the following is rendered:

Step 2

I've confirmed just opening the dialog URL on mobile Safari for iPad it also renders this way.

share|improve this question
    
This actually looks like a bug in the Stack Exchange OpenId provider, I'm working on it but it will take a little longer than a plain-jane API bug. Expect a fix sometime tomorrow. – Kevin Montrose Feb 26 '12 at 18:31
    
I've deployed a potential fix, can you give it a go? Works on our iPad 2 naturally, but iPads are... finicky in our experience. – Kevin Montrose Feb 27 '12 at 18:49
    
i hit a similar roadblock building the client workflow for soapi2. i will try to spend some time with it today to verify. – Sky Sanders Feb 28 '12 at 16:39
    
It's better now. Thanks. I did find that if we turn off [UIWebView scalesPageToFit] it does still wrap. In case anyone else runs in to that. – bromanko Mar 1 '12 at 17:59

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .